Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Bysilhuett ved Mississippi, Minneapolis
 

Opplev innsjøens by

Har du lyst til å kombinere en byferie med vakker natur? Bestill flybilletter til Minneapolis og opplev en livlig by full av idylliske innsjøer. Se kunst av store mestere i Walker Art Center og Minneapolis Institute of Arts, eller dra på fottur i en av byens eldste parker, Minnehaha-parken. Familier vil glede seg over Minneapolis Zoo og den digre Water Park of America.

Moro på vannet

Minneapolis er kjent som innsjøenes by. I utkanten av byen ligger Chain of Lakes, en rekke av fire innsjøer som ligger som perler på en snor. Lei en kano, dra på fisketur eller gå en fottur langs de mange kilometerne med fot- og sykkelstier. Ta en rolig spasertur gjennom Riverfront District, et livlig sentrumsområde langs Mississippi-elven, som renner gjennom byen. Strøket er prefekt for en hyggelig lunsj, en kopp kaffe eller en kveld i en av de mange restaurantene. Forvent overraskelser: bestill en flybillett til Minneapolis nå!

Gå på shopping i det største kjøpesenteret i USA

Hvis du liker shopping, vil du elske Minneapolis. Se etter spesielle smykker i Midtown Global Market, eller gå og kikk i de mange retrobutikkene i uptown. Den mest populære attraksjonen er selvfølgelig The Mall of America, det største kjøpesenteret i USA. Her finner du mer enn 500 butikker, en fornøyelsespark, et akvarium og titalls restauranter. Avslutt dagen med en forestilling i den moderne Guthrie Theater i sentrum. Teateret har tre forskjellige scener og et program fullt av internasjonale toppforestillinger.

Flybilletter til Minneapolis for en unik byferie

Leter du etter en billig billett til Minneapolis? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i USA før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Minneapolis

 

yelp
Minneapolis: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Minneapolis–Saint Paul internasjonale lufthavn MSP
Valuta: Amerikansk dollar (USD)

Tid: GMT -6 (GMT -5, mar–nov)
Transport
Elektrisitet: 120 volt, 60 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Minneapolis: lignende reisemål