KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Berømte gule NYC drosjer
 

New York flyvning

Returflyvning fra

Pulserende metropol med inspirerende ikoner

Ta på deg dine mest komfortable sko! Bestill flybilletter til New York og oppdag en by som er sprengfylt med energi. Her finner du alt fra fantastiske monumenter og museer til elegante butikker og restauranter. Finn frem til stedene du har sett på TV eller på film – det er noe fascinerende med hver eneste gate bydel i det store eplet. En ting er helt sikkert: uansett hva du gjør, så skulle du ønske du hadde flere øyne, ører, smaksløker og mer tid!

Noe på sette pris på for enhver

Uansett hva du liker, så kan du være sikker på at du finner det i New York. Det vrimler av utrolige shoppingmuligheter: dra til SoHo eller Meatpacking–området for designerklær, eller utforsk de store kjedene og merkene på Fifth Avenue. Det finnes også glitrende kulturelle muligheter, som Museum of Modern Art og Guggenheim, eller teatrene på Broadway. Ikke glem at du er på ferie: Ta en pust i bakken og en tur i Central Park. New York er det ideelle reisemålet for en storbytur, og den perfekte starten på en lengre ferie i USA. Forvent å bli overrasket: bestill en flybillett til New York nå!

New York er mer enn Manhattan

Du vil selvfølgelig ikke gå glipp av byens ikoner, som Times Square, Frihetsgudinnen og Wall Street. Pass på at du får sett det som ligger utenfor Manhattan også. Brooklyn er fremtidens New York. Bydelen Williamsburg er det nyeste av alle de fasjonable områdene med butikker og restauranter som går i bresjen med de nyeste trendene. Og Brooklyn har også den mest utrolige utsikten til New Yorks silhuett.

Flybilletter til New York for en unik byreise

Finne en billig billett til New York? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Reisen din vil fly av sted, med underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer spill og musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en smakfull middag og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du i USA før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i New York

 

Flere grunner til å besøke New York

 

yelp
New York: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: John F. Kennedy internasjonale lufthavn JFK
Valuta: Amerikansk dollar (USD)
Tid: GMT -5 (GMT -4, mar–nov)
Transport
Elektrisitet: 120 volt, 60 Hz.
Vær:

Les all praktisk info

 

New York: lignende reisemål