KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Willamette River, Portland OR
 

Portland, OR flyvning

Returflyvning fra

En by full av naturlig skjønnhet!

Denne byen i staten Oregon tilbyr en flott blanding av natur, kultur og hyggelige nabolag. Bestill flybilletter til Portland og utforsk Director Park og den livlige Pioneer Courthouse Square. Gå gjennom den gigantiske Powell's City of Books og spis lunsj på en av matbodene du finner på ethvert gatehjørne. Utenfor byen er det overflod av naturlig skjønnhet i Columbia River Gorge – et område med imponerende fosser og en fremragende utvalg av utendørssporter.

Portlands naturomgivelser

Når flyet ditt nærmer seg Portland, vil du umiddelbart se at byen er omringet av uendelig mange skoger. Den snøfylte toppen til Mount Hood tårner over byens skyline. Portland er en by med parker, skoger og elver. Gå på tur i Forest Park eller sykle langs Willamette-elven. Etter så mye action, kan du slappe av i de mange mikrobryggeriene som Portland har å by på. Du kan ikke ta feil med en burger og lokalt brygget øl! Burgeren vil sannsynligvis være organisk, siden mentaliteten til innbyggerne er like grønn som miljøet de lever i. Portland er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en rundreise i USA. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Portland nå!

Viktorianske bygninger og trendy varehus

Det industrielle Pearl District er et av de hippeste nabolagene i Portland. Tidligere varehus og fabrikkbygninger er stedet for spesialforretninger, designerbutikker og bistroer. Det koselige Nob Hill-området med sine vakre viktorianske hus fortjener også et besøk. Gå ikke glipp av bondemarkedet hvis du er i nabolaget.

Flybilletter til Portland for en unik bytur

Leter du etter en billig billett til Portland? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i USA før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Portland, OR

 

yelp
Portland, OR: Hotspots

 

Portland, OR: lignende reisemål