KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Viktorianske hjem, San Francisco
 

San Francisco flyvning

Returflyvning fra

Kjenn på den avslappede atmosfæren i San Francisco

Har du lyst på en tur til en av de mest ikoniske byene i USA? Bestill flybilletter til San Francisco og utforsk byen som fremdeles har mer enn et hint av sekstitallets hippiekultur igjen. Nyt utsikten mens du går på tur over Golden Gate-broen. Eller spis lunsj i det pittoreske Fisherman's Wharf, og ta fergen over til det berømte fengselet på Alcatraz etterpå. San Francisco er også kjent for sine mange viktorianske hus. De beste eksemplene finner du på Alamo Square, hvor de berømte Painted Ladies hører hjemme.

Californias kulinariske perle

Du finner alle typer kjøkken i San Francisco - det sies faktisk at byen har fleste restauranter per innbygger i hele USA. Nyt deilige fiskeretter med en god vin, en førsteklasses hamburger eller en øl på en av de lokale bryggeriene. En tur i den verdensberømte taubanen er naturligvis obligatorisk. Ellers kan du også leie en sykkel og sette kursen mot en av San Franciscos strender. San Francisco er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i USA. Skjem deg bort og bestill en flybillett til San Francisco nå!

Kryss broen

Kryss Golden Gate-broen fra San Francisco, så befinner du deg straks i Wine Country. Napa Valley er den mest kjente vinregionen i California. Her kan du smake på de deiligste årganger mens du nyter de vakre omgivelsene. Point Reyes National Seashore Park er verdt et besøk for de røffe klippene og spektakulære utsiktene. I nærheten av San Francisco, anbefaler vi et besøk i universitetsbyen Berkeley. Alle som får se dette vakkert anlagte universitetsområdet og de innbydende shoppinggatene forstår straks hvorfor det er så populært å studere her.

Flybilletter til San Francisco for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til San Francisco? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i USA før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i San Francisco

 

Flere grunner til å besøke San Francisco