KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
The Space Needle, Seattle
 

Seattle flyvning

Returflyvning fra

Forelsk deg i Seattles ånd

Elsker du både det urbane liv og naturen? Bestill flybilletter til Seattle og oppdag Boeing og Microsofts fødeby. Denne innovative kystbyen tilbyr makeløse attraksjoner. Sjekk fiskeriene eller dagens fangst på Pike Place Market, som også huset verdens første Starbucks-kafé! En tur til den unike Woodland Park Zoo bør også stå på programmet ditt. Seattles skyline domineres av Space Needle med imponerende Mount Rainier i bakgrunnen. Seattle er en av byene med vakrest beliggenhet i USA.

Grove strender og kalde regnskoger

Overveldende natur er Seattles største ressurs. Byen er omringet av vann og fjell. Gå en tur i de mange parkene eller lei en båt på Lake Union. Den nærliggende Olympic National Park har et utrolig landskapsutvalg: Skoger, fjell og grov kystlinje kommer sammen her. Hvis du liker vintersport, har fjellene rundt Seattle flotte muligheter om vinteren. Seattle er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en rundreise i USA. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Seattle nå!

Spektakulær arkitektur

De som elsker moderne arkitektur vil også elske Seattle. Gå ikke glipp av Seattle Central Library, et overveldende syn designet av den nederlandske arkitekten Rem Koolhaas. Biblioteket er kun laget av glass, og de mange vinklene lager en fantastisk lys effekt. Hvis du reiser med barn, vil de helt sikkert synes at Seattle Aquarium på Elliott Bay er fascinerende. Den tredje største haien i verden svømmer jevnlig under moloen her.

Flybilletter til Seattle for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Seattle? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i USA før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Seattle

 

yelp
Seattle: Hotspots

Flere interessante steder
 

Seattle: lignende reisemål