KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Det hvite hus, Washington D.C.
 

Washington flyvning

Returflyvning fra

Oppdag brede avenyer og imponerende monumenter

Vil du utforske USAs politiske hjerte? Bestill flybilletter til Washington og beundre monumentene eller oppdag det trendy U Street Historic District. Se uavhengighetserklæringen i nasjonalarkivene og nyt utsikten fra paviljongen til det gamle postkontoret. På den andre siden av Potomac-elven finner du graven til John F. Kennedy på Arlington Cemetery. Washington er full av uforglemmelige inntrykk.

De utallige attraksjonene til the Mall

Langs hele National Mall finner du Washingtons fineste minnesmerker. Gå til bunnen av Washington Monument for å se en rett linje til US Capitol-bygningen, Det hvite hus og Lincoln Memorial. Du er nå ved USAs politiske hjerte. Du kan også besøke noen av de mange forbløffende museene og minnesmerkene på the Mall. Blant disse har du National Museum of Natural History, Holocaust Museum og de betydningsfulle krigsminnene. Washington er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i USA. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Washington nå!

Den unike atmosfæren i Georgetown

Sammenlignet med storslagenheten til the Mall finner du ikke større kontrast enn det elegante Georgetown-distriktet. Gå langs de brosteinbelagte gatene fulle av hjem fra det 18. århundre og pust inn den magiske atmosfæren som besørges av historiske gatelys. Føler du for å gå på byen? Distriktet ligger ved siden av Georgetown University og de mange studentene nyter et spennende natteliv med cocktailbarer, trendy kafeer og livlige klubber – massevis å velge imellom

Flybilletter til Washington for en fantastisk storbytur

Leter du etter en billig billett til Washington? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i USA før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Washington

 

yelp
Washington: Hotspots

 

Washington: lignende reisemål