Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

The Twelve Apostles nær Melbourne
 

Oppdag kenguruene og festivalene til Melbourne

Vil du ha en avslappende bytur? Bestill flybilletter til Melbourne og ta en tur til byens innbydende Federation Square. Dette er det bankende hjertet til Melbourne med mange butikker, restauranter og barer. Vandre gjennom Chinatown eller se kenguruene i Melbourne Zoo. Rett utenfor Melbourne finner du de 12 disipler: kalkbergformasjoner som har blitt skilt fra fastlandet gjennom erosjon. Du kommer dit i løpet av noen timer ved å kjøre langs den utrolig naturskjønne Great Ocean Road. Surfere vil finne fantastiske surfesteder langs veien!

Kombiner kultur og strand

Viktorianske terrassehus, renessansebygninger og vakre skyskrapere utgjør landskapet i Melbourne. Blant denne spesielle blandingen med arkitektur er det så mye du kan gjøre. Besøk nasjonalgalleriet i Victoria og vandre rundt Australias største utendørsmarket: Queen Victoria Market. Sett nok av byen? Dra i retning stranda på St. Kilda, hvor du kan vandre langs moloen og se de blå pingvinene som vagger tilbake til reirene ved solnedgang. Dette er også stedet hvor mange av festivalene som Melbourne er berømt for foregår. Melbourne er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Australia. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Melbourne nå!

Natur i byen

Innbyggerne i Melbourne elsker naturomgivelser. Albert Park omringer Albert Park Lake, hvor du kan leie en båt og titte på de dusinvise fuglene som bor her. Selv om Carlton Gardens er viktoriansk kan du i dag gå, sykle eller jogge så lenge du ønsker her. Denne parken er også hjem for Melbourne Museum: en futuristisk bygning med seks etasjer med interessante utstillinger. Og du vil ikke kunne gå glipp av det komplette skjelettet til en blåhval!

Flybilletter til Melbourne for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Melbourne? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Australia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Melbourne

 

yelp
Melbourne: Hotspots

Flere interessante steder
 

Melbourne: lignende reisemål