KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Den mektige havnebroen ved solnedgang, Sydney
 

Sydney flyvning

Returflyvning fra

Kultur på hvert hjørne i Sydney

Oppdag en helt ny verden. Bestill flybilletter til Sydney og utforsk et surfeparadis med unik flora og fauna, nydelige vingårder og fascinerende museer. Se byen fra Sydney Tower, den høyeste bygningen i byen. Spaser gjennom den berømte havnen, og besøke den like kjente Harbour Bridge og Sydney Opera House. Det er flere titalls strender innenfor bygrensene, og masse å gjøre dag og natt. Sydneys restauranter er Australias beste, spesielt for gourmet-globetrottere.

Grønn metropol med en avslappet stemning

Stemningen i byen er alltid avslappet, delvis på grunn av det svært behagelige klimaet. Dette gjør også Sydney til et utmerket sted for piknik, for eksempel i havneområdet. Plassert mellom den nordlige havnen, den midterste havnen og Sydney havn finner du kinesiske hager og vakre parker. Her kan du slappe litt av før du fortsetter å besøke et av de mange museene. Powerhouse og galleriet New South Wales er spesielt sterkt anbefalt. Sydney er det ideelle reisemålet for en storbytur, og den perfekte starten på en lengre ferie i Australia: Bestill din flybillett til Sydney nå!

Perfekt start for en rundreiseferie

Det er også mye å gjøre utenfor byen. Vær på utkikk etter kenguruer, papegøyer og koalabjørner på en tur til den kongelige nasjonalparken. Sørg også for å besøke den berømte eukalyptusskogen i Blue Mountains. For bading, dykking og soling, kan du besøke en av de 70 strendene i nærheten, for eksempel den populære Manly-stranden. Som den eldste vinregionen i landet, er Hunter Valley den perfekte dalen for vinsmaking, og det er bare en to timers kjøretur fra Sydney. Sydney er det ideelle reisemålet for en storbytur, og den perfekte starten en lengre ferie i Australia: Bestill din flybillett til Sydney nå!

Flybilletter til Sydney for en unik ferie

Finne en billig billett til Sydney? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: Gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Australia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Sydney

 

Flere grunner til å besøke Sydney

 

yelp
Sydney: Hotspots

 
Flyplass: Kingsford Smith (Sydney) lufthavn SYD
Valuta: Australsk dollar (AUD)
Tid: GMT +11 (GMT +10, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Sydney: lignende reisemål