KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Fargerik La Boca, Buenos Aires
 

Buenos Aires flyvning

Returflyvning fra

Føl rytmen i Buenos Aires

Brede gater, majestetiske herregårder, livlige torg og utallige bypalasser. Bestill flybilletter til Buenos Aires og oppdag det fantastiske Plaza de Mayo og Plaza San Martín. I den gamle delen av Buenos Aires, har hver stein en sjel, men de nye distriktene er like henrivende. Puerto Madero, for eksempel, har en rekke restauranter og futuristiske bygninger. Deretter er det den fantastiske argentinske maten… Du vil snart se hvorfor Buenos Aires kalles Sør-Amerikas Paris.

Blanding av gammelt og nytt

Buenos Aires har en blanding av nabolag, hver har sin egen karakter. Den eldste delen av byen er Palermo Viejo, med en bakgrunn med slyngende gater, gammeldagse bygninger og attraktive restauranter. Palermo er også stedet for Buenos Aires dyrehage, hvor til og med dyrenes bur har historisk karakter. Utforsk de antikke butikkene i San Telmo eller gå langs La Recoleta Cemetery – den største i Sør-Amerika – hvor Evita Perón er gravlagt. Buenos Aires er ikke bare det ideelle reisemålet for en storbytur, det er også det perfekte utgangspunktet for en rundreise i Argentina. La deg overraske: Bestill en flybillett til Buenos Aires nå!

Tangoens fødeby

Argentinere er lidenskapelige om tre ting: mat, fotball, og sist men ikke minst; tango. På spesielle tangokvelder, kalt milongas, viser unge og gamle hvor dyktige de er i denne sensuelle dansen. Mellom danser, kan du nyte en mør argentinsk biff og et nydelig glass vin. Leter du etter et sted å bo i natt? Buenos Aires har mange hoteller, men for et spesielt opphold sjekker du inn på en av de mange estancias, argentinske rancher rett utenfor byen.

Flybilletter til Buenos Aires for en uforglemmelig tur

Leter du etter en billig billett til Buenos Aires? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Argentina før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Buenos Aires

 

yelp
Buenos Aires: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Ministro Pistarini internasjonale lufthavn EZE
Valuta: Argentinsk peso (ARS)
Tid: GMT -3
Transport
Elektrisitet: 220 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Buenos Aires: lignende reisemål