KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Nossa Senhora do Brasil, Sao Paulo
 

Sao Paulo flyvning

Returflyvning fra

Beundre skjønnheten til São Paulo

Brasilianerne kaller det mulighetenes by. Bestill flybilletter til São Paulo og utforsk denne gigantiske metropolisen full av skyskrapere, grønne parker og fargerik gatekunst. Oppdag brasilianernes kjærlighet til fotball i fotballmuseet og gå langs den travle Avenida Paulista. Nyt en saftig biff (picanha) på en av de mange restaurantene, og smak på Brasils nasjonaldrink: caipirinha!

São Paulo sover aldri

São Paulo er utenkelig stor og har noe for alle. Gå på shopping i det elegante nabolaget Jardim Botânico, som har både brasiliansk og internasjonale designerbutikker. Kunstelskere vil føle seg hjemme i det moderne São Paulo Art Museum. Ellers kan du besøke São Paulo Zoo, en av verdens største. Har du fortsatt mer energi? Brasilianere elsker å feste, og nattelivet i São Paulo er utrolig mangfoldig. São Paulo er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Brasil. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til São Paulo nå!

Frodige parker og tropiske strender

En flott by fortjener en flott park, og det er ingen bedre enn Parque do Ibirapuera. Det er lett å slappe av blant alt det grønne, men parkene er også et kulturelt høydepunkt. Du kan finne diverse museer her i tillegg til Auditório Ibirapuera, designet av arkitekten Oscar Niemeyer. På tide med sol, hav og sand? Kjør til en av de mange strendene bare en time fra byen, hvor du kan ta inn brasiliansk sol.

Flybilletter til São Paulo for en unik byreise

Leter du etter en billig billett til São Paulo? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Brasil før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Sao Paulo

 

yelp
Sao Paulo: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Governador André Franco Montoro internasjonale lufthavn GRU
Valuta: Real (BRL)
Tid: GMT -3 (GMT -2, okt–feb)
Transport
Elektrisitet: 127 og 220 volt, 60Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Sao Paulo: lignende reisemål