KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Panoramautsikt over Las Condes i Santiago de Chile
 

Santiago de Chile flyvning

Returflyvning fra

Den fascinerende energien i Santiago

Oppdag den energiske hovedstaden i Chile ved foten av Andesfjellene. Bestill flybilletter til Santiago og gled deg over kunsten, kulturen og naturen der. Ta taubanen opp til toppen av Cerro San Cristobal eller se skulpturene i hagene i presidentpalasset La Moneda. Spaser rundt på den livlige Plaza de Armas, og stikk innom Mercado Central for å smake på fersk fisk.

Finn den perfekte lapis lazuli

Bellavista er det mest interessante strøket i Santiago. Spaser gjennom de sjarmerende gatene på jakt etter den perfekte suvenir: en av de fantastiske, dypblå edelstenene som kalles lapis lazuli. Om kvelden strømmer lokalbefolkningen til de mange livlige barene og restaurantene rundt den trivelige plassen Patio Bellavista. Ta svart belte i shopping i Parque Arauco, et digert kjøpesenter med varemagasiner, palmetrær og til og med en helårs skøytebane. Santiago er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det utgangspunktet for en unik rundtur i Chile. Du kan regne med å bli overrasket: Bestill en flybillett til Santiago nå!

Frodige vingårder og fantastiske isbreer

Santiagos omgivelser er ikke mindre interessante enn selve byen. Santiago ligger bare et steinkast unna noen av Chiles eldste vingårder. Bestill en vintur, og besøk vingårdene for å smake på noen av de beste chilenske vinene. Om vinteren kan du spenne på deg skiene og boltre deg i snøen i Andesfjellene, som er like i nærheten. Om du reiser lenger sør, kan du oppleve den vakre naturen i Torres del Paine. I denne nasjonalparken finner du isblå innsjøer, takkete fjelltopper og imponerende hvite isfjell.

Flybilletter til Santiago for en unik ferie

Leter du etter en billig billett til Santiago? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Chile før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Santiago de Chile

 

Flere grunner til å besøke Santiago de Chile

 

yelp
Santiago de Chile: Hotspots

Flere interessante steder
 

Santiago de Chile: lignende reisemål