Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Den historiske bydelen Candelaria, Bogotá
 

Opplev livlige Bogotá

Bestill flybilletter til Bogotá og lær mer om colombiansk kultur. Nyt utsikten fra Cerro Montserrate og bestill den lokale kyllingsuppen, ajiaco, på en av de mange restaurantene. Bli inspirert av den fargerike gatekunsten rundt omkring i byen, og tilbring kvelden i en av de mange kafeene og restaurantene med morsom, levende musikk. Bogotá rocker!

Historiske gater

Et av de mest interessante strøkene i Bogotá, er La Candelaria, byens historiske sentrum. Spaser rundt de fire fontenene på den livlige Plaza Bolívar, og besøk Catedral Primada de Bogotá. Museene i Bogotá er også verdt et besøk, som Museo del Oro, det største gullmuseet i Colombia, og Botero-museet, som har en imponerende samling av colombiansk kunst. Bogotá er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en kulturferie i Colombia. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Bogotá nå!

Livlige gatefester

Søndager er spesielle dager i Bogotá. Mange av de viktigste gatene i byen er stengt for trafikk, og byen forvandles til en stor gatefest som går under navnet La Ciclovia. Smak på en empanada, en lokal type snacks, i en av de mange matbodene, og utforsk kulturen i Bogotá. Har du ikke festet fra deg ennå? Om kvelden kan du vise ferdighetene dine på dansegulvet i de tallrike livlige salsaklubbene i byen.

Flybilletter til Bogotá for en unik storbyferie

Leter du etter en billig billett til Bogotá? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Colombia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Bogota

 

yelp
Bogota: Hotspots

Flere interessante steder
 

Bogota: lignende reisemål