Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

San Antonio-kirken i Cali
 

Opplev fargerike Cali

Leter du etter et pulserende sør-amerikansk reisemål? Bestill flybilletter til Cali og bli kjent med verdens salsahovedstad. Besøk Cali Zoo og dans deg gjennom natten i de mange barene i byen. Nyt den fantastiske utsikten fra Cristo Rey-statuen høyt oppe på et fjell. Om kvelden kan du smake på den lokale spesialiteten sancocho de gallina, en krydret kyllingsuppe. Cali byr på massevis av aktiviteter, dag og natt!

Fargerik og kolonial

Bli kjent med de fargerikt malte restaurantene, butikkene og kafeene som definerer gatelivet i strøket Barrio San Antonio som ligger i en åsside. Gå gjennom disse sjarmerende gatene, og klatre opp i åsen til Iglesia de San Antonio for å se en vakker utsikt over byen. Parken omkring er et perfekt sted for å slappe av. Beundre koloniarkitekturen i det historiske sentrum, og spesielt det vakre Teatro Municipal Enrique Buenaventura. Cali er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en morsom ferie i Colombia. Forvent å bli overrasket - bestill en flybillett til Cali nå!

Tubing og klubbing

Er du klar for en dagstur? Ta bussen til San Cipriano, en liten landsby i regnskogen i nærheten av Cali. Den store elven som renner gjennom landsbyen er perfekt for svømming eller for å flyte på en tube, slangen fra et bildekk. Cali er også kjent for sitt pulserende natteliv. Dans til tonene fra levende band i Kukaramakara, eller kom deg ut på dansegulvet i Chango Club. Du finner de fleste barene og klubbene i La Sexta.

Flybilletter til Cali for en unik byferie

Leter du etter en billig billett til Cali? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Colombia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Cali

 

Cali: lignende reisemål