Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Quito med vulkanen Cotopaxi
 

Et velde av kultur og natur

Har du lyst til å oppleve Ecuador fra høyden? Bestill flybilletter til Quito og oppdag den nest høyeste hovedstadens i verden. Besøk Parque Metropolitano, den største urbane parken i Sør-Amerika, eller gå blant kirkene i det gamle sentrum – det er flere enn 40! Mitad del Mundo-monumentet er nøyaktig på ekvator, så en kort stund kan du stå akkurat på midten av jorden. I mellomtiden er den overveldende naturen som omringer Quito perfekt, hvis du vil ha en grunn til å komme deg unna det hele.

Oppdag skattene i Quito

Vibrante torg, svingete gater og gammel arkitektur: Det slående vakre sentrum i Quito kalles noen ganger Sør-Amerikas skattekammer. Besøk de vakre klostrene San Francisco og Santo Domingo, og Jesuit-skolen i La Compañía. De fascinerende interiørene tilbyr en blanding av spansk, italiensk, maurisk, flamsk og innfødt kunst. Hvis det blir for varmt, kan du kjøle deg ned med en ceviche, en nydelig kald fiskesuppe. Quito er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Ecuador. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Quito nå!

Nyt de mange utsiktene over byen

For den beste utsikten over Andesfjellene, besøker du El Panecillo, en fjelltopp av vulkansk opprinnelse, midt i byen. Eller kjør langs bakkene til Pichincha-vulkanen eller ta kabelvognene opp til en høyde 4 000 meter. I La Mariscal-distriktet kan du beundre det gamle håndverket som er så unikt for Quito. Du finner strålende tepper laget av lamaull, alle typer smykker og etnisk kunst – ta en fin suvenir med hjem!

Flybilletter til Quito for en unik bytur

Leter du etter en billig billett til Quito? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Ecuador før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Quito

 

yelp
Quito: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Mariscal Sucre internasjonale lufthavn UIO
Valuta: Amerikansk dollar (USD)

Tid: GMT -5
Transport
Elektrisitet: 120 volt, 60 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Quito: lignende reisemål