Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

San Pedro-kirken, Lima
 

Oppdag landet hvor poteter og lime kommer fra

Opplev Perus høykultur. Bestill flybilletter til Lima og oppdag den peruvianske hovedstadens historie. Spaser over Plaza Mayor, nyt synet av San Fransisco-kirken og slapp av i en av de mange parkene i Miraflores-distriktet. Om kvelden kan du begi deg ut på en kulinarisk oppdagelsesreise. Smak på en papa rellena eller en causa på Mercado Surquillo, og vær modig nok til å prøve Perus nasjonalcocktail, Pisco Sour.

Vakre bygninger og livlige almenninger

Limas historiske senter er kompakt og enkelt å komme seg fram i til fots. Det beste utgangspunktet er Plaza Mayor, med den store fontenen i midten. Ved dette livlige torget finner du Lima-katedralen og det staselige rådhuset. Noen få kvartaler unna ligger den gule San Fransisco-kirken. Typisk for byen er de vakre trebalkongene som pryder husene overalt. Om kvelden kan du besøke Circuito Mágico del Água, et fonteneshow fullt av lys og farger. Lima er det ideelle reisemålet for en kulturbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Peru. Opplev det selv: Bestill en flybillett til Lima nå!

Søramerikanske overraskelser

Peru er et land med ett av de mest ekstraordinære kjøkken i Sør-Amerika. De vanligste ingrediensene er fisk og poteter. Mange sjømatrestauranter i Lima er kun åpne til lunsj, siden de lokale kokkene anser fisk som å være fersk nok til å servere kun fram til lunsjtid. Den mest berømte retten er ceviche: rå fisk i limejuice. Når du har spist deg mett kan du reise til Nazca-linjene, de verdensberømte sandtegningene som er blitt bevart i mange århundrer. Synet nytes best fra luften.

Flybilletter til Lima for en inspirerende reise

Leter du etter en billig billett til Lima? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Peru før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Lima

 

Flere grunner til å besøke Lima

 

yelp
Lima: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Jorge Chavez internasjonale lufthavn LIM
Valuta: Nuevo sol (PEN)

Tid: GMT -5
Transport
Elektrisitet: 220 volt, 60 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Lima: lignende reisemål