KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Typiske surinamske hus, Paramaribo
 

Oppdag skjønnheten til Paramaribo

Bli kjent med det ekte Surinam! Bestill flybilletter til Paramaribo og oppdag varmen til det surinamske folk. Alle som setter pris på et behagelig klima, usedvanlig natur og en interessant historie vil fryde seg over alt Paramaribo har å tilby. Gå rundt fargerike markeder og smak på spesialitetene til det surinamske kjøkken. Paramaribo er den perfekte byen for en flott, avslappende ferie!

Nyt storbyens travelhet

Det bankende hjertet i Paramaribo er områdene ved havet. Denne gaten er full av koloniale bygninger, som strekker seg vekk fra uavhengighetsplassen. Gå rett til sentralmarkedet, det bedekte området som har et utrolig stort utvalg av forskjellige typer landbruksvarer. Et besøk til Fort Zeelandia, som har blitt konvertert til et museum, er absolutt verdt turen. Her kan du lære alt om Surinams historie. Paramaribo er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Surinam. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Paramaribo nå!

Livet i jungelen

Surinams natur er så vakker at den tar pusten fra deg. Se dusinvis av skilpadder i Galibi naturreservat eller gå en tur rundt Raleigh Falls naturreservat for å se de spektakulære fossene. Denne parken befinner seg på elven Coppename og det er store muligheter for at du vil se aper. Palumeu er et annet spesielt sted. Denne tradisjonelle landsbyen Amerindian er bare én times flyvning fra Paramaribo og gir deg muligheten til å oppleve livet i Amazonas mens du bor i enkle hytter. Om morgenen våkner du til en kakofoni av fugler, aper og andre jungeldyr.

Flybilletter til Paramaribo for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Paramaribo? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Surinam før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Paramaribo

 

Flere grunner til å besøke Paramaribo

 

yelp
Paramaribo: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Johan Adolf Pengel internasjonale lufthavn PBM
Valuta: Surinamsk dollar (SRD)

Tid: GMT -3
Transport
Elektrisitet: 110/230 volt, 60 Hz.
Vær:

Les all praktisk info

 

Paramaribo: lignende reisemål