KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

Njut av världens safarihuvudstad

Upptäck staden som byggdes runt ett massajvattenhål. Boka flyg till Nairobi och utforska den fantastiska naturen och det rika djurlivet som Kenya är välkänt för. Besök Karen Blixen-museet och provsmaka färsk frukt på färggranna City Market. Nairobi är en grön stad med ett underbart klimat. Temperaturen ligger mellan 20-24 grader (68-76 F), vilket gör det till en idealisk destination året om!

Frukost med giraffer

Du behöver inte resa långt för att se vilda djur. Fascineras av lejon, elefanter och zebror i Nairobis nationalpark medan Nairobis silhuett glittrar i bakgrunden. Staden har visserligen många bra hotell, men Giraff Manor Hotel är värt att rekommendera. Där kan du avnjuta ditt morgonkaffe medan giraffer sticker in sina långa halsar genom hotellfönstren. Nairobi är en idealisk destination för en storstadsresa och den perfekta utgångspunkten för en längre semester i Kenya. Förvänta dig att bli överraskad: boka ett flyg till Nairobi nu!

Upptäck det afrikanska köket

Utöver alla aktiviteter utanför staden, har Nairobi också mycket att erbjuda. Kulturälskare bör besöka nationalmuseet för att utforska Kenyas djur- och växtliv, kultur, historia och befolkning. Hungrig efter en sightseeingdag? Provsmaka det kenyanska köket och testa Kiswahili, Kenyas nationalrätt, och skölj ner maten med en kall Tusker-öl från det lokala bryggeriet.

Flyg till Nairobi för en unik storstadsresa

Vill du hitta billiga flyg till Nairobi? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Kenya fortare än du anar.

Läs mer

Läs mindre

 

Höjdpunkterna i Nairobi

 

Fler anledningar att besöka Nairobi

 

yelp
Nairobi: Sevärdheter

Fler sevärdheter
 
Flygplats: Jomo Kenyatta International Airport NBO
Valuta: Kenyan Shilling (KES)

Tid: GMT +3
Transport
Elektricitet: 240 volts, 50Hz
Väder:

Läs all praktisk information

 

Nairobi: liknande destinationer