KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Table Mountain towering over Cape Town
 

Pittoreska Kapstaden eggar fantasin

Upptäck denna fantastiska stad vid Taffelbergets fot. Boka flyg till Kapstaden och hyr en bil för utflykter till de närliggande bergen, fantastiska naturparker och pittoreska vingårdar. Se till att besöka den vackra kustlinjen med stränder såsom Camps Bay. För shopping och kultur åker du till hamnområdet Victoria & Albert. Du kommer att upptäcka att "moderstaden" har en fängslande historia, så räkna med att bli berörd av platser som Slave Lodge och Robben Island.

Spektakulära omgivningar garanteras

Du kan inte missa Taffelberget, det mest iögonfallande naturundret precis utanför staden. Det ikoniska landmärket erbjuder en otrolig utsikt över Godahoppsudden. Åk till en naturpark och var med om ett safariäventyr – du kanske har turen att få se en skymt av De fem stora. Eller drick vin på de berömda vingårdarna i Stellenbosch och Franschhoek. Är du inte sugen på en aktiv semester? Staden har även gott om stränder där man kan solbada. Allt detta och mer gör Kapstaden till den perfekta destinationen för en storstadsresa eller som utgångspunkt för en längre semester i Sydafrika. Vänta inte: boka ett flyg till Kapstaden nu!

Imponerande historia

Kapstaden var en handelshamn för nederländska fartyg som var på väg österut under Nederländernas guldålder. Spår från den här tiden kan hittas än idag, såväl som ekon från slaveri och apartheid. Robben Island, där Mandela satt fängslad, har blivit en stor turistattraktion, men det mindre kända Slave Lodge är också väl värt ett besök.

Flyg till Kapstaden för en unik semester

Vill du hitta billiga flyg till Kapstaden? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Sydafrika fortare än du anar.

Läs mer

Läs mindre

 

Höjdpunkterna i Kapstaden

 

Fler anledningar att besöka Kapstaden

 

yelp
Kapstaden: Sevärdheter

 
Flygplats: Cape Town International Airport CPT
Valuta: Rand (ZAR)

Tid: GMT +2
Transport
Elektricitet: 230 volts, 50Hz.
Väder:

Läs all praktisk information

 

Kapstaden: liknande destinationer