Det verkar som om din webbläsare är för gammal.
För att kunna använda alla funktioner på KLM.com på ett säkert sätt, rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare, eller att du väljer en annan. Fortsätter du med den här versionen kan det resultera i att delar av webbplatsen inte visas korrekt, om alls. Dessutom är säkerheten för din personliga information bättre skyddad med en uppdaterad webbläsare.

Blue Lagoon Coron Island near Manila
 

Dyka och dansa på Filippinerna

Tusentals öar med öde stränder, azurblått vatten och vajande palmer: välkommen till Filippinerna. Boka flyg till Manila och upptäck landet och dess gästvänliga invånare. Manila är den pittoreska huvudstaden i Filippinerna med otaliga attraktioner. Upplev de livliga stadsdelarna Ermita och Malate och dyk in i det spännande nattlivet. När du har sett allt åker du ut till en öde ö och njuter av en drink i total stillhet.

Besök Manilas äldsta stadsdel

Intramuros är Manilas äldsta stadsdel och den har fortfarande många spår från den spanska eran, såsom Palacio del Gobernador, Manilas katedral och Fort Santiago. Redo för lite avkoppling? Gör i så fall som alla filippinier som ägnar fritiden åt att dansa, sjunga och ta det lugnt i Rizal Park. Det är Manilas populäraste park och ett riktigt kulturcenter. Parken har vackra, öppna torg, gångstråk och en fjärils- och orkidéträdgård. Manila är en idealisk destination för en storstadsresa och den perfekta utgångspunkten för en längre semester på Filippinerna. Förvänta dig att bli överraskad: boka ett flyg till Manila nu!

Lugn och ro och färggranna koraller

Manilas liv och rörelse står i skarp kontrast till lugnet på de omgivande öarna. En båttur från staden tar dig till fantastiska vita sandstränder på ett ögonblick. Eller så kan du utforska Filippinernas häpnadsväckande undervattensvärld. Apo korallrev och Tubbataharevet är populära dykplatser, där hundratals färggranna fiskar och fantastiska korallrev är en fröjd för ögat.

Flyg till Manila för en unik storstadsresa

Vill du hitta billiga flyg till Manila? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du på Filippinerna fortare än du anar.

Läs mer

Läs mindre

 

Höjdpunkterna i Manilla

 

yelp
Manilla: Sevärdheter

Fler sevärdheter
 
Flygplats: Ninoy Aquino International Airport MNL
Valuta: Peso (PHP)

Tid: GMT +8
Transport
Elektricitet: 220 volts, 60Hz
Väder:

Läs all praktisk information

 

Manilla: liknande destinationer