Det verkar som om din webbläsare är för gammal.
För att kunna använda alla funktioner på KLM.com på ett säkert sätt, rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare, eller att du väljer en annan. Fortsätter du med den här versionen kan det resultera i att delar av webbplatsen inte visas korrekt, om alls. Dessutom är säkerheten för din personliga information bättre skyddad med en uppdaterad webbläsare.

 

En fascinerande huvudstad som är vaken dygnet runt

Gillar du shopping, lyxhotell och ett dynamiskt nattliv? Boka flyg till Bangkok och utforska antika tempel, vandra genom traditionella marknader eller läppja på en kokosdrink i en av de många barerna. Besök det kungliga palatset och testa en thaicurry på Suan Lums nattmarknad, eller glöm bort stadens jäkt med en thaimassage på ett av alla spa-ställen. I Bangkok kan livet vara lika avslappnande som spännande.

Njut av thaiköket

Nattlivet i Bangkok är mångfasetterat, med allt från karaokebarer till flotta klubbar. Du kan äta gott också – lyxmat i Baiyoke Tower eller mer traditionell mat på en äkta thairestaurang. Missa inte kvällsmarknaderna där du kan besöka olika matställen med ett kupongkort och testa lite av allt. Takbarer poppar också upp här och där i Bangkok, och det med rätta: de erbjuder en svalkande bris och fantastiska vyer över staden medan du smuttar på din cocktail. Bangkok är den perfekta destinationen för en storstadsresa eller som utgångspunkt för en längre semester i Thailand. Låt dig bli överraskad, boka ett flyg till Bangkok omedelbart!

Från marknader till shoppingcenter

Gigantiska MBK Center består av massa små butiker. Här hittar du all sorts teknik och telefoner, men även mode och fina souvenirer. Längs den moderna Sukhumvit-gatan finns lyxiga shoppingcenter som representerar alla tänkbara märken. Men om du är ute efter det riktiga Thailand ska du istället besöka de lokala marknaderna som säljer äkta saronger och handgjorda väskor. De flytande marknaderna utanför staden är också speciella: där åker du båt förbi andra båtar som säljer färsk frukt och grönsaker.

Flyg till Bangkok för en unik storstadsresa

Vill du hitta billiga flyg till Bangkok? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Thailand fortare än du anar.

Läs mer

Läs mindre

 

Höjdpunkterna i Bangkok

 

Fler anledningar att besöka Bangkok

 

yelp
Bangkok: Sevärdheter

Fler sevärdheter
 
Flygplats: Suvarnabhumi International Airport BKK
Valuta: Baht (THB)

Tid: GMT +7
Transport
Elektricitet: 220 volts, 50Hz
Väder:

Läs all praktisk information

 

Bangkok: liknande destinationer