KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

Vita sandstränder och färggranna koraller

Om tanken på sol, hav och avkoppling låter som musik för öronen, borde du verkligen boka flyg till Aruba. Dyk eller snorkla och upptäck den färgstarka undervattensvärlden runt ön. Läppja sedan på en svalkande drink på den vita sandstranden eller låt dig skämmas bort på ett av de lyxiga all inclusive-hotellen på Palm Beach. I slutet av dagen kan du äta middag på stranden medan du njuter av den spektakulära solnedgången. Det är omöjligt att inte bli förälskad i Aruba!

Dansa i solnedgången

Romantiken finns alltid i luften på Aruba – ön är av förståeliga skäl en populär smekmånadsdestination. Strosa längs de varma sandstränderna medan solen sakta försvinner ner i havet. Senare på kvällen kan du dansa utomhus till de medryckande salsarytmerna. För riktiga turturduvor är en kryssning i fullmånens sken en riktigt upplevelse. Aruba är den perfekta destinationen för en romantisk strandsemester i Karibien. Skäm bort dig själv och boka ett flyg till Aruba idag!

Slappna av på stranden eller ge dig ut på havet

Det tar inte lång tid innan man känner sig helt avslappnad på Arubas pärlvita stränder. Och om du föredrar att vara aktiv, erbjuder Aruba mer än tillräckligt för att hålla dig sysselsatt. Två populära aktiviteter är kitesurfing och segling. Eller så kan du boka en spännande utflykt såsom en dagstur med djuphavsfiske, då du har chansen att fånga barracuda eller tonfisk! Du kanske föredrar att utforska undervattenslivet. Det går att dyka och snorkla nästan överallt och du kommer att få se färggranna koraller, tropiska fiskar och otaliga skeppsvrak.

Flyg till Aruba för en romantisk strandsemester

Vill du hitta billiga flyg till Aruba? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du på Aruba fortare än du anar.

Läs mer

Läs mindre

 

Höjdpunkterna i Aruba

 

Fler anledningar att besöka Aruba

 

yelp
Aruba: Sevärdheter

Fler sevärdheter
 
Flygplats: Queen Beatrix International Airport AUA
Valuta: Aruban Florin (AWG)

Tid: GMT -4
Transport
Elektricitet: 127 volts, 60Hz
Väder:

Läs all praktisk information

 

Aruba: liknande destinationer