KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

En beroendeframkallande blandning av kultur, historia och rom

Klassiska amerikanska bilar i pastellfärger, kvinnor som röker stora cigarrer och den förföriska doften av Havannarom... Boka flyg till Havanna och res tillbaka i tiden i Kubas huvudstad. Besök Museo de la Revolución och gå i Hemingways fotspår. Sätt dig på ett utomhuscafé och beställ nationaldrinken Cuba Libre medan salsatonerna ekar mellan gatorna. Havanna kommer definitivt att fascinera dig!

Upptäck Vedado och Miramar

Varje del av Havanna är förtrollande. Kommunismen har fått tiden att stå stilla, och det märks på gatorna. Höjdpunkterna innefattar 1800-talshusen i El Vedado- och Miramardistriktet, där du kan beundra storslagna kolonialbostäder. Eller gå i Hemingways fotspår som tar dig till några av den världsberömda författarens favoritplatser. Havanna är en idealisk destination för en storstadsresa och den perfekta utgångspunkten för en längre semester på Kuba. Förvänta dig att bli överraskad: boka ett flyg till Havanna nu!

Njut av konst, kultur och stranden

Plaza de la Catedral är Havannas hjärta. På detta livliga torg står stadens vackraste kyrka. Sätt dig på en bänk och njut av alla gatumusikanter och dansare. På torget hålls även regelbundet små marknader där avancerade, handgjorda konstverk säljs. Längtar du efter sol, hav och sand? Planera in en dag på stranden i Varadero, Kubas mest kända badort. Varadero kallas även Playa Azul, vilket betyder den blå stranden.

Flyg till Havanna för en unik storstadsresa

Vill du hitta billiga flyg till Havanna? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du på Kuba fortare än du anar.

Läs mer

Läs mindre

 

Höjdpunkterna i Havanna

 

Fler anledningar att besöka Havanna

 

yelp
Havanna: Sevärdheter

Fler sevärdheter
 
Flygplats: Jose Marti International Airport HAV
Valuta: Cuban Peso (CUP)

Tid: GMT -5 (GMT -4, Mar - Oct)
Transport
Elektricitet: 110/220 volts, 60Hz
Väder:

Läs all praktisk information

 

Havanna: liknande destinationer