Det verkar som om din webbläsare är för gammal.
För att kunna använda alla funktioner på KLM.com på ett säkert sätt, rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare, eller att du väljer en annan. Fortsätter du med den här versionen kan det resultera i att delar av webbplatsen inte visas korrekt, om alls. Dessutom är säkerheten för din personliga information bättre skyddad med en uppdaterad webbläsare.

 

Upptäck den avslappnade stämningen på ön Curaçao

Längtar du efter sol, hav, sand och romantik? Boka flyg till Curaçao för en oförglömlig semester och utforska denna avslappnade ö i Karibiska havet. Möt den vänliga lokalbefolkningen, snorkla bland hundratals färggranna fiskar och ät middag på stranden i solnedgången. De historiska gatorna i Willemstad har vackra hus med färgglada fasader och det finns bra shoppingmöjligheter. Curaçao är en plats att bli förälskad i!

Pärlvita stränder och lekande delfiner

Stränderna på Curaçao har en särskild dragningskraft: pärlvit sand, vajande palmer och ett azurblått hav – vad mer kan man önska? En av de populäraste aktiviteterna här är att simma med delfiner. Låt dig dras med i vattnet genom att hålla i fenorna på de snälla djuren och bli fotad tillsammans med dem – det är en upplevelse du aldrig kommer att glömma! Och missa inte undervattensvärlden: den är nästan lika färggrann som livet på ön. Det finns gott om dykmöjligheter och du kan snorkla från i stort sett alla stränder. Curaçao är en idealisk destination för en härlig strandsemester eller en romantisk smekmånad. Se själv: boka ett flyg till Curaçao nu!

Amsterdam i Karibien

Willemstad, öns huvudstad, kallas ofta Karibiens Amsterdam. Staden har fått sitt smeknamn från de färgglada kanalhusen som påminner om den nederländska huvudstaden. Utöver den avslappnade stämningen, erbjuder Willemstad fina middagar på många restauranger. Och om du vill veta mer om Curaçaos koloniala historia ska du besöka Kura Hulanda-museet.

Flyg till Curaçao för en underbar strandsemester

Vill du hitta billiga flyg till Curaçao? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Karibien fortare än du anar.

Läs mer

Läs mindre

 

Höjdpunkterna i Curaçao

 

Fler anledningar att besöka Curaçao

 

yelp
Curaçao: Sevärdheter

Fler sevärdheter
 
Flygplats: Curacao International Airport CUR
Valuta: Dutch Guilder (ANG)

Tid: GMT -4
Transport
Elektricitet: 120 volts, 50Hz
Väder:

Läs all praktisk information

 

Curaçao: liknande destinationer