KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

Njut av kulturen i Paris

Är du sugen på kultur, romantik och fantastisk mat? Boka flyg till Paris och promenera längs Seine, under Eiffeltornet och över Champs-Élysées. Paris är en enda stor kulturell höjdpunkt, och en av få städer i världen som behåller sin skönhet året om. Oavsett väder upphör kärlekens, ljusets och modets stad aldrig att förföra.

Bon appétit!

Ingen annan plats i världen erbjuder en lika stämningsfull frukost som Paris. Börja dagen med en välsmakande croissant eller baguette, och kom ihåg att spara lite plats för Paris berömda tartiner eller crêpes. Att äta middag i den franska storstaden är också en riktig höjdare: Upplev gourmetkvällar på topprestauranger och festa loss i små, mysiga bistroer. Paris är en idealisk destination för en storstadsresa och den perfekta utgångspunkten för en längre semester i Frankrike. Hungrig? Boka ett flyg till Paris nu!

En stad att beundra

Krönt av den ståtliga basilikan Sacré-Coeur, tornar Montmartre majestätiskt upp över staden och ger den bästa utsikten. Här kan du känna på den unika atmosfären på gatorna i den bohemiska stadsdelen Montmartre. Museumälskare blir aldrig uttråkade i Paris; du kan lätt ägna flera dagar åt att gå på historiska och moderna museer, såsom Louvren eller Centre Pompidou. Om du fortfarande har tid över kan du ta en promenad genom Versailles trädgårdar eller underbara Bois de Boulogne. Och glöm inte att besöka Disneyland Paris!

Flyg till Paris för en unik storstadsresa

Vill du hitta billiga flyg till Paris? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Frankrike fortare än du anar.

Läs mer

Läs mindre

 

Höjdpunkterna i Paris

 

Fler anledningar att besöka Paris

 

yelp
Paris: Sevärdheter

Fler sevärdheter
 
Flygplats: Paris Charles de Gaulle International Airport CDG
Valuta: Euro (EUR)

Tid: GMT +1 (GMT +2, Apr - Oct)
Transport
Elektricitet: 230 volts, 50Hz
Väder:

Läs all praktisk information

 

Paris: liknande destinationer