KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

Den eviga staden: en njutning för alla sinnen

Upplev stämningen i Italiens största stad. Boka flyg till Rom och upptäck otrolig arkitektur från den romerska eran. Gå in gratis i Pantheon eller boka en guidad visning av Forum Romanum. Det var en gång i tiden den gamla stadens livliga mittpunkt. När du ändå är där måste du se till att njuta av de aptitretande läckerheterna från det italienska köket. Från glass till vin och pasta – allt smakar fantastiskt här.

Den fascinerande känslan av en svunnen tid

Rom är fullt av gamla byggnader – det är som att resa tillbaka i tiden. Colosseum, till exempel, är den största amfiteater som någonsin har byggts under det romerska riket. Vatikanstaten har också många fina gamla byggnader. Det sägs att Peterskyrkan är världens vackraste kyrka – ta en titt och avgör själv vad du tycker. Denna ministat har häpnadsväckande konst från mästarna, såsom Michelangelos Sixtinska kapellet. Rom är en idealisk destination för en storstadsresa och den perfekta utgångspunkten för en längre semester i Italien: boka ett flyg till Rom nu!

Rom får dig att hungra efter mer

Livet kretsar kring mat i Italien, och så är fallet i Rom också. Njut av den dubbelt svalkande effekten av att äta en glass vid Trevifontänen. Eller hitta en trevlig restaurang nära Spanska trappan, som är en av världens mest romantiska platser. Är du sugen på något färskt? Då är Rom rätt plats att vara på. Gå till marknaden Piazza San Cosimato för att köpa frukt, grönsaker och andra produkter.

Flyg till Rom för en unik storstadsresa

Vill du hitta billiga flyg till Rom? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Italien fortare än du anar.

Läs mer

Läs mindre

 

Höjdpunkterna i Rom

 

Fler anledningar att besöka Rom

 

yelp
Rom: Sevärdheter

Fler sevärdheter
 
Flygplats: Rome Leonardo da Vinci International Airport FCO
Valuta: Euro (EUR)

Tid: GMT +1 (GMT +2, Apr - Oct)
Transport
Elektricitet: 230 volts, 50Hz
Väder:

Läs all praktisk information

 

Rom: liknande destinationer