KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Overview of the city of Lisbon
 

Få smak för Portugals nöjen

Vill du kombinera en storstadsresa med en strandsemester? Boka flyg till Lissabon och besök denna pulserande stad under den portugisiska solen. Upplev nattlivet i Bairro Alto och ät pastéis på landets mest berömda café, Café A Brasileira. Åk från den nedre till den övre delen av staden på nolltid med Elevador do Carmo. Torre de Belém (Belémtornet) erbjuder fantastiska vyer över staden och det glittrande havet. Har du sett tillräckligt? Vidsträckta stränder väntar runt hörnet.

Upptäck stadens alla olika delar

Stadsdelen Baixa är Lissabons pulserande hjärta. Här finner du en blandning av designerbutiker, internationella kedjor och traditionellt hantverk. Stadens vackraste torg hittas i Rua Augusta, där du kan pausa för att inta förfriskningar och insupa atmosfären. Väldigt olikt men lika livligt är Parque das Nações, hemmaplan för futuristisk arkitektur, museer, restauranger och ett toppmodernt akvarium. En annan populär attraktion är Fátima, en pilgrimsplats precis utanför staden. Lissabon är en idealisk destination för en storstadsresa och den perfekta utgångspunkten för en längre semester i Portugal. Förvänta dig att bli överraskad: boka ett flyg till Lissabon nu!

Utforska staden på spårvagn 28

Du kan inte missa dem: de gula spårvagnarna på linje 28. En tur i en av dessa gamla "Electrico"-spårvagnar är en upplevelse i sig. Kliv ombord och transporteras längs Lissabons smala gator. Resan ger vackra vyer av stadens äldre stadsdelar, såsom Alfama och Graça. På kvällen är ett besök på en typisk portugisisk fadorestaurang ett måste. Upptäck kulinariska läckerheter medan du njuter av passionerad folkmusik: en oförglömlig upplevelse!

Flyg till Lissabon för en unik storstadsresa

Vill du hitta billiga flyg till Lissabon? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Portugal fortare än du anar.

Läs mer

Läs mindre

 

Höjdpunkterna i Lissabon

 

Fler anledningar att besöka Lissabon

 

yelp
Lissabon: Sevärdheter

Fler sevärdheter
 
Flygplats: Humberto Delgado Airport LIS
Valuta: Euro (EUR)

Tid: GMT (GMT +1, Apr - Oct)
Transport
Elektricitet: 230 volts, 50Hz
Väder:

Läs all praktisk information

 

Lissabon: liknande destinationer