Det verkar som om din webbläsare är för gammal.
För att kunna använda alla funktioner på KLM.com på ett säkert sätt, rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare, eller att du väljer en annan. Fortsätter du med den här versionen kan det resultera i att delar av webbplatsen inte visas korrekt, om alls. Dessutom är säkerheten för din personliga information bättre skyddad med en uppdaterad webbläsare.

A real eye-catcher: Casa Batlló, Barcelona
 

En storstad på den spanska kusten

Sol, hav och kultur i en och samma stad? Boka flyg till Barcelona och inspireras av FC Barcelonas magi, de bästa butikerna och den godaste tapasen i varje gathörn. Gaudís Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Mila och Barcelonas många museer kommer att behaga dina sinnen. Du kommer även att upptäcka att sömn är valfritt tack vare stadens livliga nattliv.

Allt som är bra finns i Barcelona

Kataloniens huvudstad har något för alla. Roa dig i det pulserande nattlivet, särskilt kring Las Ramblas och stadsdelen Barceloneta. Luta dig tillbaka, slappna av och njut av cava och tapas i världsklass på en av de många restaurangerna. Tillbringa en dag på stranden eller ta en rundtur i den ikoniska Camp Nou-arenan. Barcelona är en idealisk destination för en storstadsresa och den perfekta utgångspunkten för en längre semester i Spanien. Förvänta dig att bli överraskad: boka ett flyg till Barcelona nu!

Staden för alla fashionistor och köpgalna

Med över fem kilometer shoppinggator är Barcelona en stad där du kan shoppa tills du storknar. Små butiker, second hand-affärer, stora kedjor och toppmärken: De har skapat sin egen nisch i Barcelona, vilket gör staden till en av Europas shoppinghuvudstäder. Kom och kolla själv!

Flyg till Barcelona för en unik storstadsresa

Vill du hitta billiga flyg till Barcelona? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Spanien fortare än du anar.

Läs mer

Läs mindre

 

Höjdpunkterna i Barcelona

 

Fler anledningar att besöka Barcelona

 

yelp
Barcelona: Sevärdheter

Fler sevärdheter
 
Flygplats: Barcelona El Prat Airport BCN
Valuta: Euro (EUR)

Tid: GMT +1 (GMT +2, Apr - Oct)
Transport
Elektricitet: 220/225 volts, 50Hz
Väder:

Läs all praktisk information

 

Barcelona: liknande destinationer