Det verkar som om din webbläsare är för gammal.
För att kunna använda alla funktioner på KLM.com på ett säkert sätt, rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare, eller att du väljer en annan. Fortsätter du med den här versionen kan det resultera i att delar av webbplatsen inte visas korrekt, om alls. Dessutom är säkerheten för din personliga information bättre skyddad med en uppdaterad webbläsare.

Camels and skyscrapers in one city, Dubai
 

Dubai, superlativens stad

Letar du efter en oas i öknen? Boka flyg till Dubai och upptäck fenomenala hotell, stränder, marknader och affärer. De har inte snålat i arbetet med att göra Dubai till världens lyxigaste huvudstad. Arkitekturen är storslagen. Burj Khalifa, den högsta byggnaden i världen, kommer att göra dig mållös – precis som allt annat du får se, göra och köpa i Dubai.

Håller måttet

Ingenting är omöjligt i Dubai och allt görs fortfarande större och finare. Restaurang med utsikt? Kolla in 122:a våningen i Burj Khalifa. Simma i en spektakulär vattenpark? Dyk ner i Aquaventures hajlagun. Och vädret är tillräckligt varmt för att slappna av på en pärlvit strand året om. Dubai är en idealisk destination för en storstadsresa och den perfekta utgångspunkten för en längre vistelse i Förenade Arabemiraten. Förvänta dig att bli överraskad: boka ett flyg till Dubai nu!

Det är en upplevelse att shoppa i Dubai

Guld, pärlor och diamanter kan hittas i överflöd på guldmarknaden. Men var försiktig – du kan lätt gå vilse i detta virrvarr av trånga gator. Utanför den gamla staden shoppar du i de fantastiska köpcentren som utformats med underhållning i åtanke. Roa dig i inomhusskidbacken i Mall of The Emirates eller titta på ett av världens största akvarier i Dubai Mall. Du förstår vad vi menar: shopping i Dubai är alltid en speciell upplevelse.

Flyg till Dubai för en unik semester

Vill du hitta billiga flyg till Dubai? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Förenade Arabemiraten fortare än du anar.

Läs mer

Läs mindre

 

Höjdpunkterna i Dubai

 

Fler anledningar att besöka Dubai

 

yelp
Dubai: Sevärdheter

Fler sevärdheter
 
Flygplats: Dubai International Airport DXB
Valuta: Dirham (AED)

Tid: GMT +4
Transport
Elektricitet: 220/240 volts, 50Hz
Väder:

Läs all praktisk information

 

Dubai: liknande destinationer