KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Glitter and glamour at night, Los Angeles
 

Flyg till Los Angeles, {1}

Tur- och returresa från

Njut av livets solsida

Lev som stjärnorna. Boka flyg till Los Angeles och lyxshoppa på Rodeo Drive eller gå på exklusiva middagar i Beverly Hills, Hollywood eller Santa Monica. I LA handlar allt om att se och bli sedd, och lyckligtvis visar sig alltid vädret från sin bästa sida. Hyr en bil för att njuta av vyer av staden och San Fernando Valley från Mulholland Drive, och förundras över de ståtliga villorna tillhörande de rika och kända.

Staden för filmfantasterna

I Los Angeles är livet en filmkuliss. Venice Beach ser ut precis som på tv, och namnen på Hollywoods Walk of Fame och ett besök på Universal Studios är bevis på att du befinner dig i filmindustrins hjärta. Allt detta och mer gör Los Angeles till den perfekta platsen för en storstadsresa eller som utgångspunkt för en längre semester i Kalifornien eller USA. Bli överraskad: boka ett flyg till Los Angeles nu!

Det här är det goda livet

Los Angeles är mer än bara film, surfing och sand. "Änglarnas stad" har lyxiga restauranger och affärer i varje hörn. Melrose Avenue är perfekt för modefantaster som gillar vintage. Passa på att fönstershoppa på glamorösa Rodeo Drive. Och visste du att LA är känt för sina chilikorvar? Ett perfekt tilltugg när du njuter av en dag i staden. Från Los Angeles är det också lätt att ta en tur till det magiska kungariket, även känt som Disneyland.

Flyg till Los Angeles för en unik semester

Vill du hitta billiga flyg till Los Angeles? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i USA fortare än du anar.

Läs mer

Läs mindre

 

Höjdpunkterna i Los Angeles

 

Fler anledningar att besöka Los Angeles

 

yelp
Los Angeles: Sevärdheter

 
Flygplats: Los Angeles International Airport LAX
Valuta: US Dollar (USD)
Tid: GMT -8 (GMT -7, Mar - Nov)
Transport
Elektricitet: 120 volts, 60Hz.
Väder:

Läs all praktisk information

 

Los Angeles: liknande destinationer