Det verkar som om din webbläsare är för gammal.
För att kunna använda alla funktioner på KLM.com på ett säkert sätt, rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare, eller att du väljer en annan. Fortsätter du med den här versionen kan det resultera i att delar av webbplatsen inte visas korrekt, om alls. Dessutom är säkerheten för din personliga information bättre skyddad med en uppdaterad webbläsare.

 

Tropiska överraskningar och underbara stränder

Vill du kombinera en lyxig strandsemester med massor av aktiviteter? Boka flyg till Miami och ta in synen av de dyra bilarna och gigantiska yachterna. Besök Coral Gables, ett område med medelhavskänsla, shoppa på Lincoln Road Mall eller utforska den vackra naturen precis utanför staden. På kvällen är det ett måste att besöka restaurangerna och klubbarna i Miami Beach-distriktet. Miami är den perfekta destinationen för människor i alla åldrar.

Atlantens catwalk

I trendiga South Beach hittar du Ocean Drive, Atlantens catwalk, där allt kretsar kring att se och bli sedd. Palmerna, rollerbladesåkarna och de pastellfärgade art déco-husen skapar den typiska Miami-atmosfären. Floridas varma klimat gör att Miami är en perfekt stranddestination året om. Andra populära stränder för sol, hav, sand och tropiska drinkar inkluderar Haulover Beach och Virginia Key Beach. Miami är en idealisk destination för en storstadsresa och den perfekta utgångspunkten för en längre semester i USA. Förvänta dig att bli överraskad: boka ett flyg till Miami nu!

Träskmarker och tropiska öar

Om du lämnar glittret och glamouren i Miami finner du fantastisk natur. Everglades nationalpark lockar till sig över en miljon besökare varje år! Ta en båttur och glid genom träsken för att se alligatorer och andra vilda djur. Florida Keys är också väl värt ett besök. Ögruppen är sammanlänkad via en 11 km lång bro som slutar i Key West, USA:s sydligaste punkt. Glöm inte att ta med dig myggsprejen under sommaren!

Flyg till Miami för en avkopplande semester

Vill du hitta billiga flyg till Miami? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i USA fortare än du anar.

Läs mer

Läs mindre

 

Höjdpunkterna i Miami

 

yelp
Miami: Sevärdheter

Fler sevärdheter
 
Flygplats: Miami International Airport MIA
Valuta: US Dollar (USD)

Tid: GMT -5 (GMT -4, Mar - Nov)
Transport
Elektricitet: 120 volts, 60Hz
Väder:

Läs all praktisk information

 

Miami: liknande destinationer