KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

En livlig storstad full av inspirerande ikoner

Ta på dig dina kosmopolitiska skor! Boka flyg till New York och upplev en stad som sprudlar av energi. Staden erbjuder allt från otroliga monument och museer till eleganta affärer och restauranger. Leta upp de platser som du har sett på tv eller på bio – varje gata och stadsdel i Det stora äpplet har något som fascinerar. En sak vet vi med säkerhet: Vad du än hittar på, kommer du att önska att du hade fler ögon, öron, smaklökar och mer tid!

Det finns något för alla

Vad du än gillar, kan du vara säker på att hitta det i New York. Det finns fantastiska shoppingmöjligheter i överflöd: Ta dig till SoHo eller Meatpackingdistriktet om du vill hitta designerkläder, eller gå runt och titta hos de större kedjorna och märkena på Fifth Avenue. Du kan också gå på jakt efter kultur på till exempel Museum of Modern Art och Guggenheim eller på teatrarna på Broadway. Glöm inte bort att du är på semester: passa på att vila en stund när du strosar genom Central Park. New York är en idealisk destination för en storstadsresa och den perfekta utgångspunkten för en längre semester i USA. Förvänta dig att bli överraskad: boka ett flyg till New York nu!

New York är så mycket mer än bara Manhattan

Självklart kommer du inte att missa stadens ikoner, såsom Times Square, frihetsgudinnan och Wall Street. Men se till att se dig om utanför Manhattan också. Brooklyn är framtidens New York. Stadsdelen Williamsburg är det nyaste innestället med affärer och restauranger som ligger i framkant med de senaste trenderna. Brooklyn har också den mest fantastiska utsikten över New Yorks silhuett.

Flyg till New York för en unik storstadsresa

Vill du hitta billiga flyg till New York? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i USA fortare än du anar.

Läs mer

Läs mindre

 

Höjdpunkterna i New York

 

Fler anledningar att besöka New York

 

yelp
New York: Sevärdheter

Fler sevärdheter
 
Flygplats: John F Kennedy International Airport JFK
Valuta: US Dollar (USD)

Tid: GMT -5 (GMT -4, Mar - Nov)
Transport
Elektricitet: 120 volts, 60Hz.
Väder:

Läs all praktisk information

 

New York: liknande destinationer