Det verkar som om din webbläsare är för gammal.
För att kunna använda alla funktioner på KLM.com på ett säkert sätt, rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare, eller att du väljer en annan. Fortsätter du med den här versionen kan det resultera i att delar av webbplatsen inte visas korrekt, om alls. Dessutom är säkerheten för din personliga information bättre skyddad med en uppdaterad webbläsare.

Victorian homes, San Francisco
 

Upplev den avkopplade stämningen i San Francisco

Vill du resa till en av de mest ikoniska städerna i USA? Boka flyg till San Francisco och utforska staden som fortfarande bär prägel av sextiotalets hippiekultur. Njut av utsikten medan du promenerar över Golden Gate-bron. Eller ät lunch på pittoreska Fisherman's Wharf och ta sedan färjan till det berömda fängelset på Alcatraz. San Francisco är även känt för sina många viktorianska hus. De bästa exemplen finner man på Alamo Square, där de berömda Painted Ladies står.

Kaliforniens kulinariska pärla

All sorts mat finns i San Francisco – det har till och med sagts att staden har flest restauranger per person i USA. Njut av läckra fiskrätter med ett gott vin, en hamburgare eller en öl på ett av de många lokala bryggerierna. En tur på den världsberömda linbanan är så klart ett måste. Eller så kan du hyra en cykel och ge dig iväg till en av San Franciscos stränder. San Francisco är en idealisk destination för en storstadsresa och den perfekta utgångspunkten för en längre resa genom USA. Skäm bort dig själv och boka ett flyg till San Francisco idag!

Korsa bron

Korsa Golden Gate-bron från San Francisco så befinner du dig snart i vinlandet. Napa Valley är den mest kända vinregionen i Kalifornien. Där kan du provsmaka de mest utsökta årgångsvinerna medan du njuter av den härliga naturen. Point Reyes National Seashore är också värt ett besök för sina karga klippor och fantastiska utsikt. Ett besök i universitetsstaden Berkeley nära San Francisco kan verkligen rekommenderas. Alla som ser det vackert anlagda universitetsområdet och de välkomnande shoppinggatorna förstår genast varför det är så populärt att studera här.

Flyg till San Francisco för en unik storstadsresa

Vill du hitta billiga flyg till San Francisco? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i USA fortare än du anar.

Läs mer

Läs mindre

 

Höjdpunkterna i San Francisco

 

Fler anledningar att besöka San Francisco

 

yelp
San Francisco: Sevärdheter

Fler sevärdheter
 
Flygplats: San Francisco International Airport SFO
Valuta: US Dollar (USD)

Tid: GMT -8 (GMT -7, Mar - Nov)
Transport
Elektricitet: 120 volts, 60Hz
Väder:

Läs all praktisk information

 

San Francisco: liknande destinationer