Uw browser is verouderd.
Om alle functies van KLM.com veilig te kunnen gebruiken, raden wij u aan uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken. Doorgaan met deze versie kan ertoe leiden dat delen van de website niet correct – of helemaal niet – worden weergegeven. Met een recentere versie zijn uw persoonlijke gegevens bovendien beter beveiligd.

Ghana

Paradijselijke Ghanese kust

Spot olifanten en eer de Ashantikoning

Regenwouden, stranden en savannes. Boek vliegtickets naar Ghana en reis door de verschillende landschappen. Fiets rond het Bosumtwimeer, bekijk de stuwdam Akosombo bij het Voltameer en bezoek een traditioneel dorp. U moet hiervoor wel toestemming van de chief krijgen, maar de vrolijke Ghanezen heten u graag welkom in hun lemen huizen. U mag zelfs een kijkje nemen in de lemen moskeeën!

 

Naar Ghana

Wandelen langs olifanten

In Ghana leven indrukwekkende dieren. In het Mole National Park kunt u tijdens een begeleide wandelsafari olifanten, krokodillen, antilopen en buffels tegenkomen. En in het tropische bos Bobiri leven vele vogels, apen en vlinders. Ook de slavenforten zijn een bezoekje waard. Zoals het goed behouden Cape Coast Castle dat u een goede kijk geeft in de nare geschiedenis van de slavenhandel. Gelukkig herinneren vrolijk gekleurde vissersbootjes in het water verderop u eraan dat deze narigheid achter de rug is. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Ghana!

Cultuur snuiven in Kumasi

In de hoofdstad van Ghana, Accra, is het een drukte van jewelste. Bekijk hoe kappers op straat zaken doen en slenter door de stoffige straatjes. Wie wil ontsnappen aan de drukte van de stad wandelt door Kwame Nkrumah Memorial Park of kiest voor een dagje strand op Bojo Beach. Een andere populaire stad is Kumasi. Loop hier langs de honderden stalletjes vol ambachtelijke producten op de gigantische Kejetia Markt. Meer leren over de cultuur? Dat kan in het Ghana National Culture Centre. Plan voor een echte culturele belevenis een bezoek aan deze stad tijdens het Akwasidae Festival dat een keer in de 42 dagen gehouden wordt. En beleef hoe het bont geklede Ashantivolk voor de koning danst en muziek maakt. Indrukwekkend!

Vliegtickets naar Ghana voor een prachtige vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Ghana boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Ghana snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

Ghana: alle bestemmingen

Accra USD 2345