KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Marokko

Middeleeuwse kasba's in Ait Ben Haddou, Marokko

Mystieke soeks en goudgele zandduinen

Op zoek naar een sprookjesachtige vakantie? Boek vliegtickets naar Marokko en ontmoet betoverde slangen op het Djemma el Fna-plein in Marrakech, geniet van de zon op de stranden van Casablanca en ontdek het dorp waar alles blauw is: Chefchaouen. En na een kookcursus in Essaouira maakt u alle heerlijke Marokkaanse specialiteiten die u tijdens uw reis geproefd heeft voortaan ook zelf thuis.

 

Naar Marokko

Magische koningssteden

De meest bekende steden van Marokko zijn de 4 koningssteden: Fez, Marrakech, Meknès en Rabat. Kom in de sferen van 1000-en-1-nacht in de eeuwenoude medina van Marrakech en shop het perfecte paar Aladdin-schoenen in de oude soek van Fez. Tussen de stalletjes vol kleurrijke kruiden en glimmende olielampen waant u zich hier in een waar sprookje. Natuurlijk mag ook een traditioneel kopje touareg-thee niet ontbreken. Dit is een typisch Marokkaanse muntthee vernoemd naar de nomaden uit de Saharawoestijn. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Marokko!

Slapen onder de sterren

Marokko heeft een enorm gevarieerd landschap. Verken wandelend het Atlasgebergte in het noorden of huur een surfplank en trotseer de ruige kust bij Taghazoute. In Marokko begint ook de uitgestrekte Sahara woestijn die zich over het grootste deel van Noord-Afrika uitstrekt. Maak een tocht op de rug van een kameel of cross over de goudgele zandduinen in een 4WD-Jeep. Wie weet komt u wel een oase tegen! Onvergetelijk is een overnachting in de woestijn: in een authentieke bedoeïenen-tent kunt u zich ’s avonds vergapen aan de duizenden sterren aan de hemel.

Vliegtickets naar Marokko voor een betoverende vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Marokko boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Marokko snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

Marokko: alle bestemmingen

Casablanca USD 1388
Marrakech USD 1476