Uw browser is verouderd.
Om alle functies van KLM.com veilig te kunnen gebruiken, raden wij u aan uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken. Doorgaan met deze versie kan ertoe leiden dat delen van de website niet correct – of helemaal niet – worden weergegeven. Met een recentere versie zijn uw persoonlijke gegevens bovendien beter beveiligd.

Tsjechië

Beroemd astronomisch uurwerk in Praag

Bier proeven en dwalen door kastelen

Op zoek naar ontspanning? Boek vliegtickets naar Tsjechië en relax in kuuroorden en thermale baden. Vooral de dorpen Karlovy Vary en Mariánské Láznĕ zijn hiervoor mooie bestemmingen. Ook op de stranden aan het Lipnomeer of het Slapymeer kunt u heerlijk ontspannen. Houdt u meer van bewegen? Spring er dan op een surfplank, duik het water in of huur een waterfiets.

 

Naar Tsjechië

Pracht en Praag

Kastelen uit vervlogen tijden zijn de trots van Tsjechië. Wandel door het graag bezochte Kasteel Karlštejn of flaneer door de gangen van Kasteel Hluboká. En bezichtig vooral ook het kasteel van Český Krumlov, want in dit stadje vol pracht en praal waant u zich echt in de middeleeuwen. Maar ook een bezoek aan de enorme Praagse Burcht staat hoog op veel verlanglijstjes. De hoofdstad is met hoogtepunten als het Oude Stadsplein, de Karelsbrug, de operagebouwen de joodse wijk Josefov sowieso spectaculair. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Tsjechië!

Op avontuur in de bergen

Tsjechische natuur daagt uit tot avontuur. Vaar in natuurreservaat Moravsky kras door grotten en langs druipstenen of wandel tussen de ravijnen van het Boheemse Paradijs. Het Reuzengebergte en het Šumavagebergte zijn mooie bestemmingen voor de wintersport. Bind de lange latten onder en verken het gebied Špindlerův Mlýn. Après-ski is hier niet zo uitbundig als in buurland Oostenrijk, maar een lekker biertje drinken kan in Tsjechië altijd. Overal in het land wordt bier gebrouwen. Bezoek voor een proeverij de brouwerij Budweiser Bud of Pilsner Urquell. Proost!

Vliegtickets naar Tsjechië voor een culturele vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Tsjechië boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Tsjechië snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

Tsjechië: alle bestemmingen

Praag USD 1432