Uw browser is verouderd.
Om alle functies van KLM.com veilig te kunnen gebruiken, raden wij u aan uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken. Doorgaan met deze versie kan ertoe leiden dat delen van de website niet correct – of helemaal niet – worden weergegeven. Met een recentere versie zijn uw persoonlijke gegevens bovendien beter beveiligd.

 

Ontdek de veelzijdigheid van Nantes

Ontdek de geboorteplaats van de wereldberoemde schrijver Jules Verne! Boek vliegtickets naar Nantes en verken Nantes deze havenstad in het westen van Frankrijk. Bezoek de 15e eeuwse Saint-Pierre-kathedraal, het museumschip Le Maillé Brézé en het planetarium. Ook de unieke mechanische creaties in het Les Machines de l’Île de Nantes-museum zijn uw tijd zeker waard. Bourgondiërs zullen met name het centrum prijzen: in de vele cafés, restaurants en op de terrassen is het goed toeven.

Geweldige wijnen en veel winkelplezier

De ligging in het Loiredal maakt Nantes een walhalla voor wijnliefhebbers. Even de stad uit?
Volg dan de zogenaamde wijngaardroute die langs verschillende kastelen leidt. Het is een schitterende route en niet in de laatste plaats omdat u natuurlijk de verschillende soorten wijn kunt proeven. Maar ook op winkelgebied biedt Nantes ruime keuze. De mooiste plek voor uw aankopen is de Passage Pommeraye; een 19e eeuwse neoclassicistische winkelpromenade met talloze boetieks. De passage figureerde zelfs in diverse films. Nantes is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een lange vakantie in Frankrijk. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Nantes!

Niet-te-missen musea en kastelen

Bezichtig zeker het Château des ducs de Bretagne, gelegen in het stadscentrum van Nantes. Het kasteel, dat vroeger het bestuurlijke centrum van Bretagne vormde, stamt oorspronkelijk uit de 13e eeuw en is nu het historisch museum van Nantes. Bent u meer een liefhebber van moderne kunst? In het Musée des Beaux Arts de Nantes hangen vele kunstwerken van grote meesters als Monet, Picasso en Chagall. Echt een aanrader!

Vliegtickets naar Nantes voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Nantes boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Frankrijk snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Nantes

 

Nantes: soortgelijke bestemmingen