Uw browser is verouderd.
Om alle functies van KLM.com veilig te kunnen gebruiken, raden wij u aan uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken. Doorgaan met deze versie kan ertoe leiden dat delen van de website niet correct – of helemaal niet – worden weergegeven. Met een recentere versie zijn uw persoonlijke gegevens bovendien beter beveiligd.

Egypte

De sfinx van Gizeh en de Grote Piramide

Het land van sfinxen en piramides

Op vakantie in een land vol magie en mysterie? Boek vliegtickets naar Egypte en bekijk mummies en de enorme hoeveelheid aan schatten die hier al gevonden is. Of woon een buikdansshow in Caïro bij. Egypte heeft ook prachtige oases. Trek met een kameel door de woestijn en bezoek de Siwa Oase die vol staat met olijfbomen en dadelpalmen. Dit is geen fata morgana!

 

Naar Egypte

Prachtige piramides

Mysterieus Egypte ervaart u pas echt als u er daadwerkelijk bent. Eeuwenoude piramides doemen op uit de woestijn. Nog steeds valt niet helemaal te verklaren hoe Egyptenaren in die tijd zulke enorme complexen konden bouwen. Bezoek de Piramides van Gizeh met de mythische sfinx. De Piramide van Cheops is 1 van de 7 wereldwonderen! Een van de beroemdste archeologische vindplaatsen ter wereld, de Vallei der Koningen, vindt u vlakbij Luxor. Loop er langs de graven van meer dan 60 farao’s waaronder Toetanchamon. Zijn beroemde gouden dodenmasker wordt in het Egytisch Museum in Caïro tentoongesteld. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Egypte!

Cruisen over de Nijl

Hoewel de meeste mensen bij Egypte meteen denken aan woestijn is het vaak juist het water dat trekt. Tijdens een cruise over de Nijl vaart u langs prachtige steden en oudheden. Wandel bijvoorbeeld door de belangrijke tempelcomplexen van Luxor en Karnak en zon daarna lekker op het dek terwijl u verder vaart naar Aswan. Ook de Rode Zee is een populaire bestemming. Hier ligt het op een na grootste koraalrif ter wereld, een paradijs voor duikers! Blijft u liever boven water? In Hurghada kunt u fantastisch wind-, golf- en kitesurfen, of natuurlijk gewoon lekker op een strandbedje liggen.

Vliegtickets naar Egypte voor een magische vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Egypte boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Egypte snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder