KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Kenia

Flamingokolonie bij Lake Nakuru

Op safari in de schaduw van Nairobi

Reizen door Afrikaans natuurschoon? Boek vliegtickets naar Kenia en trek van warme palmstranden naar besneeuwde bergtoppen. Mount Kenya, de hoogste berg van het land, is een populaire uitdaging voor bergbeklimmers. In de hoofdstad Nairobi kunt u het Nationaal Museum of de reptielen van Snake Park bezichtigen. Of rijd een kwartiertje buiten de stad om met de wolkenkrabbers op de achtergrond een safari te maken langs giraffen en leeuwen in Nairobi National Park.

 

Naar Kenia

Getuige van de grote trek

In Kenia leven zoveel wilde beesten dat het moeilijk is om te kiezen tussen alle mooie parken. Aanschouw in Amboseli National Park hoe olifanten, apen en neushoorns aan hun voedsel komen terwijl de besneeuwde bergtop van de Kilimanjaro op de achtergrond prijkt. Of bekijk vanuit een luchtballon hoe de Big five ontwaakt. In Masai Mara National Reserve leven traditionele stammen tussen het wildlife. Een aantal weken per jaar, afhankelijk van de regen, vindt hier de grote trek plaats. Duizenden zebra’s en gnoes rennen dan richting het water. Het geroffel van hun hoeven vergeet u nooit meer! Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Kenia!

Vissen en flamingo’s

Kenia kent woestijnlandschap maar is vooral bekend om zijn wateren. Surf en snorkel bij het Malindi Marine Park en speel volleybal op de prachtige stranden van de stad Mombasa. Voor een authentieke sfeer vaart u naar eilandengroep Lamu. Wandel door mangrovebossen, langs kreken en over stranden. En maak u geen zorgen om het verkeer. Op een enkele auto na zijn het vooral ezels die het vervoer verzorgen. Een van de bekendste plaatjes van Kenia is het Nakurumeer. Dit ondiepe meer is de hangout voor duizenden knalroze flamingo’s. En daar zou u zomaar een neushoorn tussen kunnen spotten!

Vliegtickets naar Kenia voor een avontuurlijke vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Kenia boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Kenia snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

Kenia: alle bestemmingen

Nairobi ANG 3379