KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Afrikaanse kettingen, Nairobi
 

Geniet van de safarihoofdstad van de wereld

Maak kennis met de stad die ontstaan is rondom een Masai-waterbron. Boek vliegtickets naar Nairobi en verken de prachtige natuur en de variëteit aan wildlife waar Kenia zo bekend om is. Bezoek ook het intieme Karen Blixen Museum en proef vers fruit in de kleurrijke en overdekte City Market. Nairobi is een erg groene stad en heeft een heerlijk klimaat heeft waar het altijd tussen de 20 en 24 graden Celcius is. Een perfecte bestemming het hele jaar door dus!

Ontbijten met giraffen

Voor wildlife hoeft u niet ver de stad uit. Vergaap u aan leeuwen, olifanten en zebra’s in het Nairobi National Park terwijl op de achtergrond de skyline van Nairobi glinstert in het zonlicht. De stad kent natuurlijk vele hotels, maar een echt bijzonder verblijf is het Giraffe Manor Hotel. Drink ’s morgens uw kopje koffie terwijl u wordt begroet door giraffen die hun lange nek door de ramen van het hotel te steken. Nairobi is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een lange vakantie in Kenia. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Nairobi!

Ontdek de Afrikaanse keuken

Niet alleen buiten de stad, ook in Nairobi zelf is genoeg te beleven. Cultuurliefhebbers gaan naar het National Museum om kennis te maken met de fauna, cultuur en historie van Kenia en de bevolking. Heeft u na een dag sightseeing honger gekregen? De Kenyiaanse keuken biedt zeker uitkomst. Proef zeker Kiswahili, Kenya’s nationale gerecht en drink er een biertje bij van Tusker, de lokale brouwerij.

Vliegtickets naar Nairobi voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Nairobi boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Kenia snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Nairobi

 

Des te meer redenen om Nairobi te bezoeken

 

yelp
Nairobi: Hotspots

 

Nairobi: soortgelijke bestemmingen