KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
De Tafelberg torent boven Kaapstad uit
 

Schilderachtig Kaapstad spreekt tot de verbeelding

Laat u verwonderen door de stad aan de voet van de Tafelberg. Boek vliegtickets naar Kaapstad en huur een auto voor uitstapjes naar het bergmassief, prachtige natuurparken en wijngaarden. Ook de witte zandstranden, zoals Camps Bay, mag u niet missen. Voor winkel- en culinair plezier gaat u naar het Victoria & Albert Waterfront. Cultuur en geschiedenis vindt u in ‘de Moederstad’ trouwens ook voldoende. Zo is een bezoek aan Robbeneiland of de Slave Lodge een indrukwekkende ervaring.

Ook de omgeving is natuurlijk spectaculair

U kunt er niet omheen: de Tafelberg. Het meest in het oog springende stukje natuur net buiten de stad. Vanaf het plateau heeft u uitzicht op Kaap de Goede Hoop. Reis af naar een natuurpark voor een avontuurlijke safari, misschien ziet u de Big Five wel. Of schuif aan bij één van de vele wijnhuizen in Stellenbosch of Franschhoek voor een goed glas wijn. Geen zin in een actieve vakantie? Zonnebaden op het strand kan ook. Kaapstad is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt voor een langere vakantie in Zuid-Afrika. Boek snel een vliegticket naar Kaapstad!

Een stad met een bijzondere geschiedenis

In de tijd van de VOC was Kaapstad een bevoorradingspost voor Nederlandse schepen, op weg naar het Oosten. Vandaag de dag zijn die sporen nog steeds terug te vinden. Net als de sporen van de slavernij en apartheid. Robbeneiland - waar Mandela gevangen zat - is een belangrijke toeristische trekpleister. Maar ook het minder bekende Slave Lodge is het bezoeken waard.

Vliegtickets naar Kaapstad voor een unieke vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Kaapstad boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Zuid-Afrika snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Kaapstad

 

Des te meer redenen om Kaapstad te bezoeken

 

Kaapstad: soortgelijke bestemmingen