KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Bourke’s Luck-kolkgaten nabij Johannesburg
 

Ontdek de vele mogelijkheden van ‘Jozi’

Houdt u van de afwisseling tussen natuur en stad? Boek vliegtickets naar Johannesburg en beleef deze levendige Zuid-Afrikaanse metropool en de prachtige omgeving. In het financiële hart van Zuid-Afrika leert u de roerige geschiedenis van het land kennen in het Nelson Mandela National Museum en het Apartheid Museum. Geniet ’s avonds van het uitbundige nachtleven. Genoeg van de stad gezien? Trek er dan op uit: ga naar de Johannesburg Zoo of op een meerdaagse safari naar het indrukwekkende Krugerpark.

Olifanten en leeuwen in de achtertuin

Eén van de hoofdredenen voor een bezoek aan dit land is de prachtige natuur. Vanuit Johannesburg is het wereldberoemde Krugerpark snel te bereiken. Hier komt u oog in oog te staan met leeuwen, zebra’s en olifanten. Johannesburg is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een inspirerende rondreis door Zuid-Afrika. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Johannesburg!

Gezellig uitgaan in ‘Jozi’

Als de dag voorbij is, begint het leven pas echt in ‘Jozi’, zoals Johannesburg ook wel liefkozend genoemd wordt door haar inwoners. Geniet van een culinaire maaltijd in één van de restaurants aan Nelson Mandela Square terwijl u wordt vermaakt door de straatartiesten. Daarna is het kiezen, want het aanbod aan clubs en leuke cocktailbars is groot in Johannesburg. De luxe wijk Melville trekt een modebewust uitgaanspubliek. Voor een bonte mix aan muziekstijlen gaat u naar Bassline in de wijk Newtown. In deze club kunt u swingen op jazz, blues en Afrikaanse rap.

Vliegtickets naar Johannesburg voor een bijzondere rondreis

Een goedkoop vliegticket naar Johannesburg boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Zuid-Afrika snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Johannesburg

 

Des te meer redenen om Johannesburg te bezoeken

 

yelp
Johannesburg: Hotspots

 

Johannesburg: soortgelijke bestemmingen