Uw browser is verouderd.
Om alle functies van KLM.com veilig te kunnen gebruiken, raden wij u aan uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken. Doorgaan met deze versie kan ertoe leiden dat delen van de website niet correct – of helemaal niet – worden weergegeven. Met een recentere versie zijn uw persoonlijke gegevens bovendien beter beveiligd.

Oeganda

Bwindi National Park

De parel van Afrika

Wilde dieren bewonderen in het regenwoud? Boek vliegtickets naar Oeganda en bezoek de Nationale Parken, eet het bananengerecht matoke of beklim de heuvels in het westen. Ook de hoofdstad Kampala is een bezoekje waard. Leer meer over het land in het Uganda Museum en bemachtig ’s avonds een plekje bij een dinershow in het Ndere Centre. U zult versteld staan van de prachtige traditionele dansen die er worden opgevoerd.

 

Naar Oeganda

Berggorilla’s en olifanten

De voornaamste reden om naar Oeganda te gaan zijn de wilde dieren. Trek door de regenwouden van Bwindi Impenetrable National Park om berggorilla’s op te zoeken. Of ga op safari in het Murchison Falls National Park en spot olifanten, giraffen en nijlpaarden. Voor leeuwen die in bomen klimmen kunt u het beste in Queen Elizabeth National Park terecht. En apenfans kijken hun ogen uit in Kibale National Park. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Oeganda!

Raften over de Nijl

Oeganda heeft meer te bieden dan alleen wilde dieren. Zo zijn de 84 Ssese-eilanden in Lake Victoria prachtig. Zon op parelwitte stranden en duik het strakblauwe meer in. Of vang een vis en spot bijzondere vogels. Houdt u van een adrenaline-rush ? Dan moet u bij Jinja zijn, bij de oorsprong van de rivier de Nijl. U kunt hier raften over het wilde water. Of stap in een kajak om het water te bedwingen. Maar u kunt ook paardrijden, mountainbiken of bungeejumpen. Vervelen lukt hier niet!

Vliegtickets naar Oeganda voor een indrukwekkende vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Oeganda boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Oeganda snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

Oeganda: alle bestemmingen

Entebbe ANG 3328