Uw browser is verouderd.
Om alle functies van KLM.com veilig te kunnen gebruiken, raden wij u aan uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken. Doorgaan met deze versie kan ertoe leiden dat delen van de website niet correct – of helemaal niet – worden weergegeven. Met een recentere versie zijn uw persoonlijke gegevens bovendien beter beveiligd.

 

Romantische activiteiten voor 2

Op Aruba spreekt men veel talen, maar in het Papiaments klinkt ‘schatje’ toch nog wel het liefst: ‘dushi’. Het eiland is een prachtige plek waar oude romances kunnen opbloeien en nieuwe worden geboren. Toch valt er wel meer te doen dan elkaar zwijmelend in de ogen staren. Waardevolle herinneringen maak je immers ook door er samen op uit te gaan.

Aan romantische uitstapjes geen gebrek op Aruba. Het kan ter land, ter zee en in de lucht: struin over het strand, snorkel hand in hand, zweef samen onder een tandemparachute. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hier zijn vast 3 suggesties voor actief samenzijn – buiten de hotelkamer welteverstaan.

Struin romantisch over het strand
Struin romantisch over het strand

Aruba

Romantisch met z’n vieren

Romantiek te paard

Samen met uw ‘dushi’ paardrijden is een geweldige ervaring. Verlaat op uw gemak de gebaande paden en verken samen het nationaal park en de zandduinen. Laat het mulle zand over aan de hoeven van uw ros, terwijl u met de blik op de einder het landschap in u opneemt. U kunt natuurlijk ook – heel romantisch – een wit paard voor uw prins/prinses regelen.

Samen (bijna) in de wolken

Wie Aruba van boven wil zien zonder het geronk van een vliegtuigmotor, laat zich op de wind omhoog stuwen onder een parachute. Het uitzicht is fenomenaal: het hele eiland strekt zich onder u uit, u waant zich even een vogel. En het beste is misschien nog wel dat u samen met uw geliefde een tandemvlucht kunt maken. De instructeur blijft op de grond, terwijl u samen 10 onvergetelijke minuten in de wolken doorbrengt.

“Maak samen een tandemvlucht: u waant zich even een vogel.”

Een ontspannen massage op het strand

Samen een spabehandeling

Ook samen een massage meemaken is bijzonder. De betere spa’s op het eiland, en dat zijn er veel, bieden speciale arrangementen aan voor stellen. Laat u bijvoorbeeld zij-aan-zij verwennen met een weldadige deep-tissuebehandeling met essentiële oliën. Als u dan het geheel afrondt met een pedicure, kunt u gerust weer verschijnen op het strand – of dat nu onderweg naar het altaar is, of gewoon richting een luie strandstoel.

Foto credits

  • Een ontspannen massage op het strand: Grand Aruba Spa and Massage Services, Flickr