Uw browser is verouderd.
Om alle functies van KLM.com veilig te kunnen gebruiken, raden wij u aan uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken. Doorgaan met deze versie kan ertoe leiden dat delen van de website niet correct – of helemaal niet – worden weergegeven. Met een recentere versie zijn uw persoonlijke gegevens bovendien beter beveiligd.

 

De 3 meest romantische plekjes van Aruba

Voeten in ’t zand, wuivende palmen, een ruisende zee: in Aruba bent u nooit ver verwijderd van een romantisch plekje. Het is dan ook geen toeval dat velen hier een aanzoek doen of in het huwelijk treden. Waar de liefde wordt verklaard, ontstaat vanzelf ook een innige band met het eiland. Veel stellen blijven dan ook terugkomen om hun trouwdag te vieren.

Elk stel heeft zo zijn eigen favoriete stek op Aruba. Soms is het de dividiviboom waar het aanzoek is gedaan, of het boetiekresort waar het huwelijk is voltrokken. Of het tafeltje op het strand, bij die zonsondergang, met dat romantische diner. Soms is het niet eens een specifieke plek, maar is het meer een gevoel: een combinatie van de zwoele tropische nacht en de geuren van het eiland. Wat het ook is, Aruba is voor menigeen een eiland vol warme herinneringen.

“Trouwen doet u op het strand, op blote voeten in de branding”

De beste plek voor het jawoord

Op een eiland omzoomd door witte zandtapijten en knusse baaitjes is het een no-brainer: trouwen doe je op het strand. Het poederzand van Eagle Beach leent zich er bij uitstek voor. Een mooi plekje om jaren later nog eens te bezoeken. Net als de zeeschildpadden – ook zij keren hier na jarenlange omzwervingen telkens weer terug.

Beste plekje voor trouwfoto’s

Het spectaculaire Arikok National Park in het oosten van Aruba staat garant voor een prachtige achtergrond voor trouwfoto’s. Zo zijn er prachtige geologische formaties van vulkanisch gesteente en hoge zandduinen. Ook de grillige kustlijn van Boca Prins en Dos Playa staat in sterk contrast met de drukbezochte stranden aan de andere zijde van het eiland. Of wat dacht u van een onvervalste ‘trash the dress’-sessie in Conchi, het natuurlijke zwembad? Arriveer in stijl: te paard.

Boca Prins
Uniek excuus om binnen te blijven

De meest romantische suites

Nergens anders trekt u zich beter samen terug dan in de exclusieve Tara Beach penthouse-suite. Een zeldzaam goed excuus om het bruisende eilandleven even te laten voor wat het is. U heeft er een kingsize bed, een luxe vrijstaand bad en een privéterras met een lekker lui loungebed. En dat alles met prachtig uitzicht: niet alleen op het mooiste strand van Aruba, maar natuurlijk ook op uw geliefde.