KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Reuzenpanda, Chengdu
 

Ontdek futuristische gebouwen en groene parken

Ontdek het bijzondere karakter van Chengdu! Boek vliegtickets naar Chengdu en ervaar deze groene Chinese stad. De vele historische tempels, klassieke tuinen en het pittige eten trekken bezoekers uit alle windstreken aan. Klim naar de top van Mount Emei, één van de 4 Chinese heilige bergen. Hier geniet u op 230 meter hoogte van een panoramisch uitzicht. Of verken de levendige Jin Li-straat waar u even van het echte leven in Chengdu kunt proeven. Chengdu zal u aangenaam verrassen!

Van reuzenpanda tot reusachtig complex

Hét Chinese pandafokcentrum is gevestigd in Chengdu. Bij het Giant Panda Reserve in het natuurreservaat Wolong, worden panda's gefokt om zo het uitsterven van de soort te voorkomen. Niet alleen hier maar ook in de talloze stadsparken, zijn veel Chengdunezen te vinden op hun vrije dag. Bijzonder is het New Century Global Center: in dit gigantische complex vindt u een bioscoop, strandresort, winkels en een compleet nagebouwd Mediterraans dorp. Chengdu is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere rondreis door China. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Chengdu!

Traditionele tempels en elegante theehuizen

De stad biedt een ruime keuze aan musea, diverse taoïstische en boeddhistische monumenten en tempels van duizenden jaren oud. Het bekendste voorbeeld is de Wuhou-tempel, gelegen in een prachtig park vol cypressen. Een leuke souvenir uit Chengdu zijn theebladeren. Theedrinken is hier een ware cultuur en u vindt dan ook theehuizen in overvloed. Op de Wukuaishi-theemarkt kunt u werkelijk elke denkbare soort kopen.

Vliegtickets naar Chengdu voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Chengdu boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt China snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Chengdu

 

Des te meer redenen om Chengdu te bezoeken

 

yelp
Chengdu: Hotspots

Meer hotspots
 

Chengdu: soortgelijke bestemmingen