KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

India

Jaipur, India

Kleuren, geuren en spirituele hoogtepunten

Een land vol tegenstellingen bezoeken? Boek vliegtickets naar India en proef de pittige curries en neem een kijkje achter de schermen bij een Bollywoodfilm in Mumbai. Reis naar de kleurrijke paleizen van de regio Rajasthan of ontspan op de palmstranden van Goa. Onmisbaar tijdens uw vakantie is natuurlijk het iconische mausoleum Taj Mahal, een van de nieuwe 7 wereldwonderen. Van de toeterende riksja’s tot de kleurrijke markten: India is groots en fascinerend!

 

Naar India

Ontspannen in een ashram

Weinig bestemmingen spreken zo tot de verbeelding als India. Het land staat bekend om zijn verschillende religies, culturen en heilige bouwwerken. Kom tot uzelf in een rustgevende ashram en volg een yogacursus in Rishikesh, ook wel de yogahoofdstad van de wereld genoemd. Namasté! In het spirituele Varanasi is een boottocht over de wereldberoemde Ganges een echte must-do. Duizenden pelgrims nemen dagelijks een bad in deze rivier. Breng ook een bezoek aan het National Gandhi Museum in de hoofdstad New Delhi. U komt er al gauw achter waarom Mahatma Gandhi nog altijd de geestelijke vader van India genoemd wordt. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar India! 

Zandduinen en watervallen

Een reis door India betekent een reis langs een diversiteit aan landschappen. Zie hoe de zandduinen van de Rajasthan-woestijn rood kleuren bij zonsondergang of maak een tour over het Deccan Plateau in het zuiden. De mooiste watervallen van het land vindt u in Shillong. Maar de grootste attractie is natuurlijk het imposante Himalaya-gebergte. Sportievelingen maken de zware trek naar de top, maar gelukkig kunt u hier ook ‘slechts’ van het uitzicht genieten in luxueuze lodges.

Vliegtickets naar India voor een spirituele vakantie

Een goedkoop vliegticket naar India boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt India snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder