KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Stad der paleizen (Mysore) nabij Bangalore
 

Cosmopolitisch Bangalore

Benieuwd naar de hipste stad van India? Boek vliegtickets naar Bangalore en ontdek een historische en tegelijk vooruitstrevende stad. Laat u overweldigen door eeuwenoude sultanpaleizen of duik in een van de talloze musea. ’s Avonds komt de stad tot leven in de vele bars, restaurants en microbrouwerijen. Bangalore bruist!

Hot en happening

Bangalore wordt ook wel het Silicon Valley van India genoemd en is één van Indiaas meest moderne steden. Maak kennis met de jonge bevolking in een van de vele hippe cafés of leer over techniek en wetenschap in het Visvesvaraya Industrial and Technological Museum. Ook een bezoek aan het fascinerende Bangalore Aquarium mag niet ontbreken: hier vind je 3 verdiepingen aan onderwater leven. Bangalore is een ideale bestemming voor een stedentrip en het startpunt voor een langere vakantie in India. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Bangalore!

Tempels en paleizen

Bangalore heeft ook een rijke historie. Dwaal door het sprookjesachtige Bangalore Paleis of bewonder The Bull Temple. Voor deze hindutempel ligt een gigantische stier van maar liefst 4,5 meter hoog. Ook bijzonder is het Tipu-fort. Dit complex werd in 1537 gebouwd door Kempe Gowda, de stichter van Bangalore. Binnen de muren van het ford vindt u het zomerpaleis van Tipu Sultan, de heerser van het Mysore-rijk. Liever even de stad uit? Trek dan naar de Nandiheuvels en klim naar de top voor een fantastisch uitzicht over het spectaculaire landschap.

Vliegtickets naar Bangalore voor een onvergetelijke reis

Een goedkoop vliegticket naar Bangalore boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt India snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Bangalore

 

yelp
Bangalore: Hotspots

 

Bangalore: soortgelijke bestemmingen