KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Bromo-vulkaan nabij Jakarta
 

Ervaar het stadsleven of kom tot rust op een eiland

Combineert u een stedentrip graag met natuur en strand? Boek vliegtickets naar Jakarta en voel de energie van de stad. In Jakarta speelt het dagelijkse leven zich in rap tempo af, maar als gast heeft u altijd de keuze: het stadsleven ervaren of tot rust komen op een eiland voor de kust. In de stad kunt u volop winkelen en genieten van het heerlijke Indonesische eten. Zin in een dag vol actie? In pretpark Ancol Dreamland en waterpretpark Waterbom komt u zeker aan uw trekken.

De rijke geschiedenis en cultuur van Jakarta

Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis van Jakarta? Dan is Kota een aanrader. In het oude stadscentrum zijn nog veel gebouwen uit de tijd van de Nederlandse overheersing te zien zijn. Bezoek ook zeker het Merdekaplein. Het plein is een oase van groen en wordt omringd door de Istana Merdeka (Presidentieel Paleis), het Nationaal Museum en de Immanuel Kerk. Ook vindt u hier de  grootste moskee van Zuidoost-Azië: de Istiqlalmoskee. Jakarta is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een rondreis door Indonesië. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Jakarta!

1000 eilanden en overvloedige natuur

Wilt u even helemaal ontspannen? Net buiten Jakarta treft u prachtige natuur en witte zandstranden aan. Reis per boot af naar de Duizendeilanden, een eilandengroep voor de kust van Jakarta. Ongeacht welk eiland u kiest; er heerst rust en u kunt er genieten van de natuur. Ontdek prachtige koraalriffen tijdens het duiken of ga op zoek naar de vele vogelsoorten op Bird Island. Voor natuur dichter bij ‘huis’, brengt u een bezoek aan SeaWorld, één van de grootste aquaria van Indonesië.

Vliegtickets naar Jakarta voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Jakarta boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Indonesië snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Jakarta

 

yelp
Jakarta: Hotspots

 

Jakarta: soortgelijke bestemmingen