KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Blauwe lagune op Coron, in de buurt van Manilla
 

Duiken en dansen op de Filippijnen

Duizenden eilanden met stille bountystranden, azuurblauw water en wuivende palmbomen: welkom in de Filippijnen! Boek vliegtickets naar Manilla en ontdek dit land en haar vriendelijke bevolking. Manilla is een de schilderachtige hoofdstad van het land met talloze bezienswaardigheden. Verken de levendige wijken Ermita en Malate en duik in het bruisende nachtleven. Als u alles gezien heeft, strijk dan neer met een cocktail op een onbewoond eiland en kom volledig tot rust.

Bezoek de oudste wijk van Manilla

Intramuros is de oudste wijk van Manilla waar nog veel overblijfselen te vinden zijn uit de Spaanse tijd, zoals het Palacio del Gobernador, de Kathedraal van Manilla en Fort Santiago. Toe aan een beetje ontspanning? Voeg u dan bij de honderden Filipino’s die hun vrije tijd met dansen, zingen en relaxen doorbrengen in Rizal Park. Dit is het fraaiste park van Manilla en een echt cultureel centrum. Het heeft geweldige open pleinen, wandelpaden en een vlinder- en orchideeëntuin. Manilla is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie op de Filippijnen. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Manilla!

Serene rust en kleurrijk koraal

De drukte van Manilla staat in enorm contrast met de serene rust op de ontelbare eilanden eromheen. Vanuit de stad bent u met een boot binnen mum van tijd op de prachtige witte zandstranden. Of neem een kijkje in de adembenemende onderwaterwereld van de Filippijnen. Apo Reef National Park en Tubbataha Reef zijn populaire duikspots. Honderden gekleurde vissen en fabuleus koraal vormen hier een traktatie voor het oog.

Vliegtickets naar Manilla voor een bijzondere vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Manilla boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komen de Filippijnen snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Manilla

 

yelp
Manilla: Hotspots

 

Manilla: soortgelijke bestemmingen