KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Notre-Dame van Parijs
 

Cultureel genieten in Parijs

Zin in cultuur, romantiek en fantastische restaurants? Boek vliegtickets naar Parijs en slenter langs de oevers van de Seine, onder de Eiffeltoren en over de Champs Élysées. Parijs is één cultureel hoogtepunt. En een van de weinige steden in de wereld die het hele jaar door zijn schoonheid behoudt. Wat de weersomstandigheden ook zijn, in de stad van de liefde, het licht en de mode is het altijd goed toeven.

Bon appetit!

Nergens ter wereld ontbijt u zo sfeervol als in Parijs. Zet uw tanden in een smakelijke croissant of baguette, en houd een plekje over voor Parijs’ beroemde tartines of crêpes. Dineren in deze Franse metropool is helemaal een feest. Beleef gastronomische avonden in toprestaurants of smul eenvoudig in kleine, gezellige bistrootjes. Parijs is een ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een langere vakantie in Frankrijk. Heeft u al trek gekregen? Boek snel een vliegticket naar Parijs!

Een stad om te bewonderen

Voor een prachtig uitzicht over de stad, is de Sacré-Coeur de aangewezen plek. Deze statige kerk ligt bovenop een heuvel en torent majestueus boven de stad uit. Vanaf hier loopt u zo de sfeervolle straatjes van de kunstenaarswijk Montmartre in. Wie van musea houdt, raakt in Parijs niet uitgekeken. U kunt hier rustig dagenlang ronddwalen in historische en moderne musea als het Louvre of Centre Pompidou. Nog tijd over? Wandel dan door de tuinen van Versailles of het prachtige Bois de Boulogne. En vergeet niet een bezoek aan Disneyland Parijs te brengen!

Vliegtickets naar Parijs voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Parijs boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Frankrijk snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Parijs

 

Des te meer redenen om Parijs te bezoeken

 

yelp
Parijs: Hotspots

 

Parijs: soortgelijke bestemmingen